Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Budapesten hol lehet kelet-ázs...

Budapesten hol lehet kelet-ázsiai lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy kicsiny székesfővárosunkban hol esélyes kelet-ázsiai (japán, koreai, vietnámi, thai, kínai, tajvani, esetleg szingapúri) lányokkal ismerkedni?

Szeretem a humort, de ha lehet, az ilyen "kínai piacon" meg "AsiaCenterben" jellegű poénokat hagyjuk el. Nyilván járnak pár tucatnyian itteni egyetemekre, de várom az egyéb ötleteket is. Azt tudom, hogy japánok és koreaiak nem igazán élnek itt nálunk, akik igen, azok általában valami nagyobb, vidéki gyár miatt, és az ő családjuk valószínűleg nem itt él Budapesten. Aki esetleg animecont mondana; egyetlen egyszer láttam ázsiai kinézetű lányt animeconon.

A kínais poénokat félretéve, nincs semmi bajom a kínai, illetve vietnámi lányokkal sem, csak fogalmam sincs, ők hol elérhetőek.

Ha esetleg valaki tud olyan releváns weboldalat, ahol esetleg ilyen közösségek vannak, azt is szívesen fogadom.

A fel nem tett kérdésre meg a válasz igen.

2014. febr. 14. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, én nem tudom, de ez engem is érdekelne. :)
2014. febr. 14. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm takarító az Indonéz Nagykövetségen. Nemsokára megy Indonéziába, mert elvett egy indonéz diplomatát.....
2014. febr. 14. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi a gond a magyar lányokkal,a múltkor valaki néger lányokat keresett,hova jutott ez az ország.
2014. febr. 14. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:

"Mi a gond a magyar lányokkal"

Valszeg az, hogy csak a legjobban kinéző 20%-nak van esélye náluk.......

2014. febr. 14. 17:53
 5/8 anonim válasza:
A keleti nőknek is ugyanaz Kell: nézzél ki jól és legyen pénzed. Azonkívül nem mindegyik bombanő és kevesen tudnak jól angolul vagy magyarul.
2014. febr. 16. 07:54
 6/8 anonim válasza:
Ez nem így van 5 ös, nagyon tévedsz, Ázsiai lányok teljesen másmilyenek mint az Európai lányok, annyira mások hogy el se hinnéd, és az izlésük is másabb meg a hozzáállásuk,ott jóval de jóval több eséllyel indul egy Fehér férfi mint hazájában, ott Ázsiában gyönyörű barátnője is lehet jó eséllyel mint hazájában és még jóképűnek se kell lenni, természetesen meghívod ide oda vacsora, buli ital egy kis Romantika, de ezt az Európai nők is elvárják.. Szóval nagyot tévedtél.
2019. jún. 14. 02:56
 7/8 anonim válasza:
Nem mostani kérdés de hátha valakinek segítség:-)
2019. jún. 14. 02:59
 8/8 anonim válasza:
Ami az Európai nőnek jóképű az az Ázsiai nőnek nem biztos, más az izlésük és nem is annyira a külsőn van náluk a hangsúly, vagyis közel sem annyira számítanak náluk a külsőségek mint az Európai nőknél, de ezt nem úgy kell érteni hogy egy koszos csövessel is elmennének:-) jobban vágynak a szeretetre kedvességre hiszen sokuk mélyszegénységből jött, ha jó szívű vagy és kedves már nyert ügyved van, természetesen ott is a pénz számít de hol nem?? Az Európai nőnek is számít meg az egész világon számít, rengetegszer voltam Thaiföldön meg Kínában is Vietnámban, a barátom kint él 20 éve Ko Samuin Thai felesége van gyereke, szóval nem csak a hasamra utük hanem látom és tapasztalom..tehát egy Thai lány meg egy Európai lány ha barátnők, nem fognak összeveszni a pasikon mert más az izlésük, nekem pl minden kínai vágotszemű egyforma, de sokunkal van ez így na valahogy a ferdeszemű ázsiaiak is így tekintenek ránk Európaiakra nem igazán látnak olyan kiugroan nagy eltérést mint egy Európai nő.
2019. jún. 14. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!