Budapesten hol lehet kelet-ázsiai lányokkal ismerkedni?
Arra lennék kíváncsi, hogy kicsiny székesfővárosunkban hol esélyes kelet-ázsiai (japán, koreai, vietnámi, thai, kínai, tajvani, esetleg szingapúri) lányokkal ismerkedni?
Szeretem a humort, de ha lehet, az ilyen "kínai piacon" meg "AsiaCenterben" jellegű poénokat hagyjuk el. Nyilván járnak pár tucatnyian itteni egyetemekre, de várom az egyéb ötleteket is. Azt tudom, hogy japánok és koreaiak nem igazán élnek itt nálunk, akik igen, azok általában valami nagyobb, vidéki gyár miatt, és az ő családjuk valószínűleg nem itt él Budapesten. Aki esetleg animecont mondana; egyetlen egyszer láttam ázsiai kinézetű lányt animeconon.
A kínais poénokat félretéve, nincs semmi bajom a kínai, illetve vietnámi lányokkal sem, csak fogalmam sincs, ők hol elérhetőek.
Ha esetleg valaki tud olyan releváns weboldalat, ahol esetleg ilyen közösségek vannak, azt is szívesen fogadom.
A fel nem tett kérdésre meg a válasz igen.
"Mi a gond a magyar lányokkal"
Valszeg az, hogy csak a legjobban kinéző 20%-nak van esélye náluk.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!