Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Éreztetek már így?

Éreztetek már így?

Figyelt kérdés
Szinte bárkibe beleszerettek,aki kedves,és megnyílik előttetek,csak mert szeret hiányotok van. Meghallatok egy zenét,vagy néztek valami érzelgősebb műsort,és rögtön beugrik egy bizony személy,de csak azért,mert azt akarjuk érezni,hogy szeret bennünket,és szinte mindent jelként értelmezünk,aztán meg pofára esés a vége. :(

2014. febr. 27. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Éreztem már így, igen. Sajnos ilyen vagyok.
2014. febr. 27. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan még nem volt velem, hogy bárkibe beleszerettem azért, mert kedves és megnyílik előttem. De volt olyan, akit nagyon szerettem és minden dologról Ő jutott eszembe.
2014. febr. 27. 16:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,természetesen mennek a zöld mancsok. :)

Jöhetnek még a válaszok!

2014. febr. 27. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Az túlzás, hogy beleszeretek, de amúgy hasonló gondok vannak..olyankor meghúzom a vállam :)
2014. febr. 27. 17:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Nekem a vállrándítás nem segít,ugyan olyan rossz érzés. :(

2014. febr. 27. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Én valahogy kifejlesztettem magam az ilyen helyzetekre..egyszerűen megszólal egy hang a fejemben: "szard le" :D Amúgy én úgy csinálom, hogy pl. mikor szakítottunk a volt barátnőmmel elkezdtem ismerkedni..és ez hihetetlenül sokat segít..főleg, ha egy megfelelő embert találsz rá :) Vele is pofára estem, de utána megint ugyan ezt csináltam..ééés most tök jól vagyok. :) (4. voltam)
2014. febr. 27. 17:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,lehet az lesz a legjobb ha ismerkedni kezdek. :)
2014. febr. 27. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!