Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert van az, hogy csomo tok...

Miert van az, hogy csomo tok jokepu, kedves sracnak nincs baratnoje?

Figyelt kérdés

2014. febr. 25. 15:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Fiatalabb korosztályban jóval több a férfi, szóval nem meglepő.
2014. febr. 25. 15:36
 12/29 anonim ***** válasza:

Mindketten ugyanarról beszélünk, olvass a sorok között. :)

2014. febr. 25. 15:37
 13/29 A kérdező kommentje:
ismerek egy sracot,aki 18 eves ,es eddig csak egy baratnoje volt,de nem sokaig,mert valami miatt nem mukodott,es most nincs neki baratnoje ew nem is probalkozik senkinel es ezt probalom megfejteni :D
2014. febr. 25. 15:40
 14/29 anonim ***** válasza:

Mert kedvesek. Csúnya, de a mai lányok többségének a jó duma kell meg, hogy ne legyél valami kedves. És ezek nem épp a normálisabb lányok. Tisztelet a kivételnek.

Nekem is az a bajom, hogy túl kedves vagyok. Főleg legalábbis ez.

2014. febr. 25. 15:41
 15/29 anonim ***** válasza:

18 évesen egy barátnője volt? És???

Nálunk középiskolában csak néhány fiú és lány volt, akinek egyáltalán volt már barátnője/barátja. A többségnek nem volt még.

Vagy manapság már mindenkinek tiniként van kapcsolata? :S

2014. febr. 25. 15:44
 16/29 anonim ***** válasza:
mert nem szeretnék kapcsolatot, ahoz még nem érzem magam elég érettnek... és amúgyse találok olyan lányt akivel úgy érzem ez működhetne (15/f)
2014. febr. 25. 15:47
 17/29 A kérdező kommentje:
szomoru,de igaz.rengeteg ismerosomnek mar 14-15 evesen "komoly" kapcsolata volt.mostansag igy megy,persze csak bizonyos körökben (en ebbe nem tartozok bele).nem az a meglepo,hogy csak egy volt neki,hanem hogy most nincs,pedig egy jokepu,kedves srac,ahogy irtam is.es azt gondoltam,hogy a hozza hasonlo jokepu srac konnyen szerez maganak baratnot,de lehet megse...
2014. febr. 25. 15:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

kedves sracnak nincs baratnoje?

azért kedvesek még mert nem gyilkolták le a lelküket a ribizlik

ha sok barátnőjük lett volna már nem lennének olyan kedvesek

2014. febr. 25. 15:52
 19/29 anonim ***** válasza:
Mert nem akarok kapcsolatot.
2014. febr. 25. 15:59
 20/29 A kérdező kommentje:

egyebkent azzal nem ertek egyet,hogy a lanyok nem vagynak feltetlen arra,hogy a fiu kedves legyen.a legtobb lany,akit ismerek igenis fontosnak tartja.nekem hatarozottan fontos, hogy kedves legyen.

persze vannak kivetelek.

2014. febr. 25. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!