Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megdícsért egy csaj, jelent...

Sándorjános kérdése:

Megdícsért egy csaj, jelent valamit?

Figyelt kérdés
Van egy csaj öt éve tanulunk egy osztályban (ez az uccsó). Ritkán beszéltem vele, nem szeret velem beszélni, vagy egyszerűen csak unalmas vagyok neki és maradi, mindegy újabban többször találkozok vele, mint eddig hála a tömegközlekedésnek. Ma reggel azt mondta, hogy nagyon jó kiállású legény lettem az öt év alatt :D a hangjában semmilyen cinkos vásottság nem volt, meg észrevette az új kabátom :DD ... bár a csajnak van pasija, de ez talán jelzés, hogy legyen önbizalmam, hogy nyugodtan csajozhatok, mert jól nézek ki? Soha életemben nem dícsért még meg lány a kinézetemért :D ... persze a fagyi visszanyalt, én meg a formás jelzővel illettem őt, ezt elkacagta, először nem tudta mire vélni a válaszom. Olyan aranyos pillanat volt.

2014. febr. 24. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mézséééédes pillanat, fökethe bors.
2014. febr. 24. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Mézsédes xD
2014. febr. 24. 23:28
 3/7 Moszuke ***** válasza:

mért teszel fel olyan kérdést amire tudod a választ?

*hozzávág egy bögrét a földhöz*

2014. febr. 24. 23:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Talán tetszem neki? :o az egyik szünetben elcsíptem egy pillanatnyi kupaktanácsot egy barátnőjével, ahol mintha engem hozott volna szóba, de nem vagyok teljesen biztos benne, egyszerre volt kérdő, értetlen és vidám a tekintete.
2014. febr. 24. 23:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan fura tényleg, mert neki valószínűleg nem tetszhetek, mert mindíg nálam 2-4 évvel idősebb srácokkal járt és jár most is. Csak úgy bókolni meg lányok nemigen szoktak, pláne ilyen konkrétan.
2014. febr. 24. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Kis p*csös vagy neki, csak dobni akar az önbizalmadon, te állat. :D Valszeg a pasija kiherélne, ha az öledbe dobná magát a kiscsaj.. ne álmodozz!
2014. febr. 24. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos snajdig inas vagy, menj oda azt hivjad el egy kolara haver. Mi vesztenivalod van?
2014. febr. 25. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!