Hogyan vegyek le egy lányt a lábáról?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk, már 5 éve ismerjük egymást, de csak most figyeltem fel rá, mert eddig mindig volt kapcsolata. Talán nem annyira az én stílusú pasik jönnek be neki, de valamivel nem tudnám levenni a lábáról? Kedves vagyok vele és figyelmes, segítek neki amiben tudok, de félek, hogy tényleg csak friendzone ban maradok. Nem akarom csak úgy egyből megmondani neki, hogy tetszik, mit szólna egy randihoz. Nem akarom elüldözni magam mellől. Mit gondoltok, mi lenne a legjobb ebben az esetben? 18/F2014. febr. 23. 19:37
1/8 anonim válasza:
fogj egy DarkSaber-t és vágd le a lábait
2/8 anonim válasza:
helóóóó, lehetne komolyabban (az előző válaszírónak szól)
3/8 A kérdező kommentje:
szóval, akkor komoly válaszok?
2014. febr. 23. 19:49
4/8 anonim válasza:
Hát igen komolyan, ne ilyen hülyeségeket írjanak mert nekem is ez a problémám 15/F
5/8 anonim válasza:
hát igen ez elég sz*r helyzet:// mindenesetre legyél továbbra is kedves...de ha nem mondod el neki mivan,lehet neki soha nem jutna eszébe(és az h ő nem gondol rá nem jelenti azt h nem működne)16.l
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Ha ennek a lánynak nem jövök be külsőleg, akkor esetleg így, miután jobban megismert lehetek számára vonzó vajon?
2014. febr. 25. 19:06
7/8 Sanker válasza:
Legyen önbizalmad, legyél magabiztos, határozott, fontos a testbeszéd, a humor, és a jó szöveg.
Nyíltan, őszintén mond el neki, mit szeretnél tőle, mit akarsz vele. Neked kell megtenni az első lépést, ő biztos nem fog kezdeményezni. Legyél férfi.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igyekszem így tenni! :)
2014. febr. 25. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!