Hogyan 'vegyek le' egy gyereket a lábáról?
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Van a szomszédunkban egy 5 éves kisfiú, aki csak akkor ölel/puszil meg, vagy mondja hogy: "Szejeje téged" (Szeretlek téged) , hogyha mondom neki. Mivel lehet őket levenni a lábukról, az ilyen idős gyerekeket? Csokit mindig viszek neki. Valami ötlet?2014. jan. 29. 20:21
1/2 anonim válasza:
Miért akarod levenni a lábáról? Vagy is, hát mit akarsz az ötéves kisfiútól? Mert, ezt nem tudja senki :)
2/2 anonim válasza:
Juj nekem is van egy nagyon aranyos, cserfes kis barátnőm ő 6 éves. Mi a my little pony-ról beszélgetünk meg az új hercegnős meséket mutatja meg. pl.: múltkor a farsangi jelmezét mutatta meg. Beszélgess vele minden dologról. Lányok, játék autók/motorok, mesék, videojáték. Őszintén szólva nem tudom,mert az ilyesmi jön magától, igazi óvodás leszek ilyenkor. :))) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!