Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek le egy lányt a lábáról?
Figyelt kérdés
már ismerjük egymást, jó barátok is vagyunk de valahogy én többet szeretnék és le szeretném nyűgözni valamivel. ötletek? Leginkább apróságokra gondolok de lehet nagyban is gondolkodni :) én 16, a lány 15.. és lehetnek kicsit extrémebbek is (persze az ízlésesség határán belül) lényeg az hogy beváljon :)2013. júl. 26. 23:43
1/7 anonim válasza:
Szerintem inkább ne tedd... még általános suliban kigáncsoltam egy lányt és egy csomóan csúnyán néztek rám utána évekig :s
4/7 A kérdező kommentje:
köszi, sokat segítetek -_- normális válaszokat kérnék..
2013. júl. 27. 14:21
5/7 anonim válasza:
Szerintem hívd el moziba egyetek valamit együtt akkor a lányok szeretik ha bókolnak nekik pl Nagyon csinos vagy meg ilyenek! :)Akkor beszélgess vele sokat beszélgess vele olyan dolgokról amit ő is szeret csinálni és így szépen lassan megkedvel! :)
6/7 anonim válasza:
Ja és vegyél neki apróságokat pl. csoki meg hasonló dolgok!
7/7 anonim válasza:
Legyél kedves.Ha nyomulós vagy és minél hamarabb le akarod venni a lábáról akkor beszélgess vele facebookon de csak úgy hogy kitalálsz valamit hogy mért írtál rá.Írj neki kedveseket de néha egy kicsit utalgass rá.És ne lógj rajta folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!