Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy lányt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy lányt, aki még csak baráti szintén van levenni a lábáról úgy hogy belém essen? 17F

Figyelt kérdés
hamarosan tálákozunk, elhívtam randira de nem hiszem hogy randiként fogja fel és szeretnék már a barátságon túllépni.. valami frappáns ötlet?
2013. júl. 26. 09:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát mondd el hogy te már többet érzel:)..
2013. júl. 26. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Passz.
2013. júl. 26. 09:31
 3/11 anonim ***** válasza:
beleestél az LCSB-be, onnan kijönni elég nehéz lesz ha csak a lány nem érez másképpen. szóval sorry.
2013. júl. 26. 09:32
 4/11 A kérdező kommentje:
az a gond hogy a lány folyton ködösít... elmondtam már neki mit érzek, de se nem negatív, se nem pozitív visszajelzést nem kaptam.. szóval nem tudom mit tegyek:/
2013. júl. 26. 09:35
 5/11 Szaszi23 válasza:
róbáld meg megcsokolni :D de ne ugy, hogy nyomulj, csak robálkozz és, ha ő is akarja akkor csokold meg, de ha nem akkor csinálj ugy mintha nem akartál volna semmit
2013. júl. 26. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#szaszi23- szerintem ezt ne! ha már elmondtad neki és semmi akkor ink hagyd és örülj hogy még barátkozik veled, a csókkal már lehet hogy elijesztenéd!:(
2013. júl. 26. 09:39
 7/11 Szaszi23 válasza:
jó már látom, de egyszerre irtuk és azt nem olvastam el
2013. júl. 26. 09:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha ronda vagy akkor sehogyan, ha szép lennél már kint lennél ebből...
2013. júl. 26. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as, nem ásnád el magad? 8-as, lehet, hogy szépnek érzed magad, de te is egy rothadt alma vagy. Amúgy most dönthetsz. Vagy a barátnőd lesz vagy egyáltalán nem lesz köztetek kapcsolat és akár vége lehet a barátságnak. Én inkább azt mondom, hogy megéri kockáztatni, hisz jobb egy barátnő (kapcsolatilag) , mintsem egy barátnő (barátilag).
2013. júl. 28. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kettőt fogsz veszteni egy csapással...ha eddig is csak ködösített, akkor vágja a témát, de nem akar többet...szóval nem lesz se csajod, se lány barátod

DE én szurkolok Neked és kívánom, hogy ne legyen igazam!

2013. júl. 28. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!