Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy kinek ki tetszik, milyen szintű ember, miért kellene, hogy összefüggjön azzal, hogy ő maga milyen szinten van?
Itt most a "túl jó nő a csajom" tipikus esetére gondolok. Tehát arra, hogy ha adott egy jobb külsejű ember (főleg nő), akkor az csak egy legalább olyan jó küllemű és képességű férfiba tud szerelmes lenni.
Ebben én azt nem értem, hogy ehhez mi köze lenne az ember saját külsejének? A "tetszés" elvileg az agyban dől el és ha tegyük fel, egy adott belsőjű embernek megtetszik xy, akkor ha ő az agya körül elcserélné a karosszériát, akkor máris meg kellene undorodnia attól az embertől, csak mert hirtelen sokkal tetszetősebb lett?
Remélem, érthető a kérdésem, érdekelne a téma.
Főleg más emberek szoktak ilyeneket mondani, féltékenységből hogy
"uuu de helyes pasi, de milyen randa a nője"
vagy "aaaa de jó nő, de figyeld milyen gáz pasival van"
Nálam összefügg azzal, hogy én milyen vagyok. Főleg belülről, ha nincs egy közös témánk sem mert Éjjel-nappal Budapesten vagy mi a sz@ron szociálódott (hozzáteszem viccből jó nézni néha hülye műsorokat, de akinek csak ez a napi téma...), meg nem tud másról beszélni csak valóságshowkról, vagy gyúrásról vagy Dj-kről akkor tudom, hogy nem hozzám való. (nem kevesebb mint én, csak nem nekem való). Tehát igen én igényelem, hogy képességeiben, intellektusában, műveltségben legalább egy szinten legyünk.
Mi köze a saját külsőhöz? :D hát remélem nem sok, mert nem szeretnék egy derékig érő hajú pasit, aki olyan vékony mint én XD :D Hogy ki tetszik nekünk, az meg szerintem sok mindentől függ.
19/L
a csajom bombanő én meg bomba alakú vagyok xD
annó azt mondták hogy max 2 hónapig leszünk együtt mert hogy én hozzávaló vagyok... mindenki pofára esett... eddig 17 hónap :D fckyea.
éljenek a magabiztos és csúnya emberek :D
ennyit tudok magunknak mondani: szép nem vagy, hülye ne legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!