Változtassak ezen a viselkedésen?
Szerintem sem a buszkeseg az ami jellemzi ezt a helyzetet. A visszautasitastol felsz, ezert nem kezdemenyezel. Pedig az mindig benne van a pakliban, nem megalazo, vagy serto ha neha visszautasitanak.
Lehet hogy mar nem ertem a modern kapcsolatokat, de szerintem ferfias dolog ha vallalja a srac a visszautasitas kockazatat es kezdemenyez.
Nem vagyok töketlen és nincs semmiféle becserkészési technikám.Ha nem jön oda hozzám egy nő,akkor észre sem veszem őket vagy csak szánalmas pórnépnek tekintem...ha már van benne annyi bátorság,hogy kontaktust mer kialakítani velem,akkor adok neki minimális esélyt.
Nagyon jól meg vagyok egyedül,nincs szükségem sem szexpartnerre sem társra...még ha sokan is szeretnének azok lenni.
Igen változtass! Nekem pont van most egy pasi, akivel alakulna valami, de mivel ő nem igazán akar lépni, lépéseket tenni, ezért úgy érzem legbelül, hogy nem is akar engem igazán. És ez elbizonytalanít és rányomja az egész kapcsolatra a bélyeget.
Hiába nagyon tetszik nekem és odavagyok érte, én vagyok a nő és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ha nem tesz értem semmit (vagyis nem túl sokat), hogy valóban akar engem.
És ez rossz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!