Hogyan valtoztassak a hozzaallasomon?
Nem igazan van onbizalmam foleg akkor ha lanyokkal kellene ismerkedni. Tudom hogy az ismerkedesnek az alapja a kisugarzas de ha egyszeruen nem kapok senkitol sem visszacsatolast lanyoktol hogy engem is ferfinak tekintenek akkor mit csinaljak? Nem tudom eldonteni magamrol hogy lenne-e eselyem lanyoknal csak az en toketlenkedesemen mulik a dolog. Vagy tenyleg nem talalnak vonzonak es akarmit csinalhatok akkor se valtozik a dolog. Lenne valami tanacsotok mi tevo legyek mert mar nehezen birom a maganyt es hogy 18 evesen meg egyetlen baratnom sem volt...?
18/F
Nos, lenne pár ötletem.
Az önbizalom a tapasztalás útján fog növekedni, viszont kezdetben bőven elég, ha más területeken szerzel önbizalmat. Biztos van olyan terület, amiben otthonosan mozogsz, szóval ezt kellene helyretenni, és utána próbálkozz a csajoknál.
Az ismerkedés alapja azonban nem a kisugárzás. Ezt felejtsd el, ilyen nincsen. Kezdetben úgy is a külsőn múlik a dolog, főleg az arcon és a magasságon. A testalkat már kevésbé fontos az előző kettőnél, azonban a kövérség szinte minden lánynál kizáró ok. De úgy is akkor tudod meg, hogy mit gondolnak rólad a lányok, ha próbálkozol, de igyekezz csiszolni a módszereiden. Persze benn van a pakliban, hogy nem sikerül csajt szerezned valami miatt, erre is készülj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!