Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes egy lánnyal ismerkedne...

Érdemes egy lánnyal ismerkednem, ha ő Jehova tanúja, én viszont nem vagyok vallásos?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 00:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

google

jehova tanúi blog

2014. febr. 23. 00:16
 12/25 Noydra ***** válasza:

Mindenki szektásoknak tartja őket, mert azok.

Csak ők nem bírják felfogni, mint ahogy semmi mást sem, ami az életben történik.

Egyetlen életcéluk van, olvasni azt a sz... a Bibliát, mert szerintük az Isten akarata, vagy szavai, mittudomén.

Röviden ennyit elég ha tudsz róluk, szerintem ne próbálkozz egy ilyen lánnyal...:/

2014. febr. 23. 00:19
 13/25 anonim ***** válasza:

ha annyira komolyan veszi, akkor nem jósolnék nektek nagy jövőt... és igazából jobb lenne ha kimaradnál belőle. ha gondolod kérdezd meg hogy ez mit is jelent, de szerintem nem fog tetszeni. ami tetszik majd benne, azt csak látszat. elhitetik és elhiszik, hogy minden happy és táncikálnak, de valójában a pénzről szól az egész. kevés köztük aki igazán hisz. google odavezet a kellő helyekre ahol ezek le vannak írva, és ezek nem kamuk.

( viszont a hívőket ne keverjük már ide légyszi. a valódi hívőket, akik nem a pénzre mennek, és nem tudom miért kell lesz.rozni a Bibliát, én is olvasom, és hívőnek tartom magam, és? ettől még nem vagyok idióta, se beszűkült, hanem csak mást tartok fontosnak, másban hiszek, másképp képzelem el a világ létrejöttét...stb. de ettől még nem vagyok szent, tök ugyanolyan vagyok mint bárki.

hívő / vallásos pedig két különböző dolog. a katolikus meg ezek a vallásosak. ha valakit bővebben érdekel annak szívesen válaszolok privátban. )

2014. febr. 23. 01:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem szexelhet veled, amíg nem vagytok házasok.. Házasodni viszont csak szektán belülivel szabad, szóval

a) verzió: otthagyod és keresel vki mást

b) verzió: neked is át kell térned a hitére, el kell venned feleségül és addig viszont kb. semmi sem megengedett (de pl. orális szex még házasság után sem - no comment!)

c) lefekszetek és együtt maradtok, de akkor őt kiközösítik, és minden barátja (és a családja) elfordul tőle és ezért valószínűleg téged fog utálni

Választhatsz. :)

Ja, és innentől kezdve minden ünnep sztornó (születésnap, névnap, Húsvát, Karácsony, Újév, névnap, stb.), továbbá hetente 2-3x elmegy esténként a gyülekezetébe, eljár ismeretlen embereket téríteni.. Ja, és nem járhat össze bulizni senkivel.

Ez csak pár dolog, amit érdemes róluk tudni. ;)

2014. febr. 24. 14:45
 15/25 anonim ***** válasza:
14es jól mondja! Én is ezekről tudok. Nem csak hallásból, hanem ismerőstől is.
2014. febr. 24. 17:02
 16/25 anonim válasza:
Igen de ne kezdj el vele vallásról - politikáról - világnézetről beszélni mert idegbeteg reakciója lesz.
2014. febr. 26. 02:49
 17/25 anonim ***** válasza:
nem, nekem az osztalytarsam Jehova es semmit se unnepelnek (egyszer elhivtam a szulinapomra es nem jott el, kb ott vege is lett) pedig tetszettem neki!!
2014. febr. 26. 03:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Ez nem a pénzről szól, az a scientológia. Ez nem is tudom micsoda. Az is lehet hogy nekik van igazuk, de remélem hogy nem. :S
2014. febr. 26. 04:12
 19/25 Noydra ***** válasza:

Igen, több, mint valószínű igazuk van.

Csak egyet mondj már, hogy miben :D

2014. febr. 26. 09:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Én néha igenis bele szoktam nézni az őrtoronyba, és ha a eltekintünk a vallásos körítéstől, egész értelmes dolgok vannak benne. :)
2014. febr. 26. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!