Mi van, ha Jehova tanúja?
Figyelt kérdés
Ismerek egy szép lányt, aki nagyon tetszik nekem, és szeretnék vele összejönni.Tudom róla, hogy Jehova tanúja.
Szerintetek ez inkább megnehezíti vagy megkönnyíti a dolgomat?Esetleg van egyáltalán valami köze hozzá?
(amúgy a lány 17 éves)
A válaszokat előre is köszönöm
2014. jan. 4. 21:17
1/18 anonim válasza:
Ilyenkor az van, hogy nem szexel házasság elött...
3/18 anonim válasza:
Téded is térítene egy idő után! Óvakodj,kerül el messziről az ilyen lányokat!
5/18 A kérdező kommentje:
hát nem valami biztató válaszok... :D
2014. jan. 4. 21:26
6/18 anonim válasza:
addig semmi nem lehet amíg be nem lépsz utána meg el kell venned és járni orrba-szájba gyülire és beszervezni másokat,
meg melózni habokra a gyülibe-gyüliseknek
nézz másik puncit
7/18 anonim válasza:
ja és nincs karácsony névnap szülinap.
volt/van pár Jehova ismerősöm a himnusznál se álltak fel vagy nem jöttek iskolába amikor ünnepség volt.
8/18 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg más punci felé kell néznem... kicsit nehéz lesz mert ő is nagyon tetszett nekem.
2014. jan. 4. 23:04
9/18 anonim válasza:
én megse közelíteném ha jehova vagy milyen cuccos a lány
10/18 anonim válasza:
Ha nem az ő vallását gyakorlod és nem várnál házasságaig esélyed sincs.
Én már csak tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!