Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura ez a viselkedés?
Szóval a vőlegényemnek vannak érdekes dolgai,de a mai viselkedése még számomra is fura.
A sztori röviden.
Ma átmentünk az anyukájához és amíg ott voltunk,csöngetett egy ilyen jehovás.
Miután anyukája elküldte,a barátom rendesen számon kérte anyukáját,hogy nem nézett ki a kukucskálón,hanem egyből kinyitotta az ajtót,ami nem volt kulcsra zárva és ez taktikai hiba.
És egyáltalán minek nyitja ki idegennek az ajtót.
Aztán ez nem volt elég,kifutott a lépcsőházba,odament a jehovás fickóhoz-40es fickó-és elkezdte számon kérni,hogy hogyan jutott be a lépcsőházba.
rendesen elkezdte befenyíteni.
Utána mondta neki,hogy mi az anyjáért terepszemlézik itt ilyen kamu dumával,hogy jehova,és ha betörés lesz a környéken 200 méteres körzetben,nem fog rendőrt hívni meg semmi ilyesmi,hanem megtalálja és a családján fog bosszút állni,miközben neki néznie kell.
A fickó mentegetőzött,rendesen be volt már tojva.
Biztosította,hogy nincs ilyesmiről szó,de barátomat nem érdekelte.
Elővette a telefonját és lefényképezte a manuszt,aki már kikérte magának.
Aztán mondta neki a barátom,hogy adja oda a személyiét és a lakcímkártyáját mire háromig számol,a jehovás közben már hangoskodott és el akart menni.
1 mp alatt elszámolt 3ig,majd egy olyan gyomrost levert az embernek,hogy összerogyott.
Odaadta neki a személyiét,azt is lefényképezte,aztán mondta neki,hogy hordja el magát és máshol terep szemlézzen.
Én meg voltam döbbenve,de ő mondta,hogy az ilyenek szokták leütni és megverni,kirabolni az idős embereket és így derítik fel a terepet,ezért egy percig se sajnáljam.
És hogy a mai világban úgy sincsen senki,aki komolyan hisz az ilyen zsi-dó mesékben,mint ez a jehovai tanúi,ezért tudta,hogy hazudik.
Kérdésem.
Én vagyok naiv,hogy ezekre nem is gondoltam,vagy a vőlegényem reagálta túl a dolgot?
Grat a vőlegényedhez. Nem reagálta túl, hanem idióta.
Persze ha COD-on nőtt fel, akkor betudható a tömegbu-
tításnak, de ez már akkor is erős.
És soha nem bántunk gyengébbet. Ez intelligencia hiányára utal!
Válasz írta:
"az meg pozitív,hogy ilyen szinten bevédi a családját,még ha egy kicsit durván megelőző módon is."
Igen, ez pozitív. Az viszont negatív, hogy ilyet mondott: "a mai világban úgy sincsen senki,aki komolyan hisz az ilyen zsi-dó mesékben,mint ez a jehovai tanúi,ezért tudta,hogy hazudik."
Ma is vannak őszintén vallásos emberek. Az, hogy ő ezt képtelen felfogni, nagyon beszűkült agyra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!