Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Szóval a vőlegényemnek vannak érdekes dolgai,de a mai viselkedése még számomra is fura.

A sztori röviden.

Ma átmentünk az anyukájához és amíg ott voltunk,csöngetett egy ilyen jehovás.

Miután anyukája elküldte,a barátom rendesen számon kérte anyukáját,hogy nem nézett ki a kukucskálón,hanem egyből kinyitotta az ajtót,ami nem volt kulcsra zárva és ez taktikai hiba.

És egyáltalán minek nyitja ki idegennek az ajtót.

Aztán ez nem volt elég,kifutott a lépcsőházba,odament a jehovás fickóhoz-40es fickó-és elkezdte számon kérni,hogy hogyan jutott be a lépcsőházba.

rendesen elkezdte befenyíteni.

Utána mondta neki,hogy mi az anyjáért terepszemlézik itt ilyen kamu dumával,hogy jehova,és ha betörés lesz a környéken 200 méteres körzetben,nem fog rendőrt hívni meg semmi ilyesmi,hanem megtalálja és a családján fog bosszút állni,miközben neki néznie kell.

A fickó mentegetőzött,rendesen be volt már tojva.

Biztosította,hogy nincs ilyesmiről szó,de barátomat nem érdekelte.

Elővette a telefonját és lefényképezte a manuszt,aki már kikérte magának.

Aztán mondta neki a barátom,hogy adja oda a személyiét és a lakcímkártyáját mire háromig számol,a jehovás közben már hangoskodott és el akart menni.

1 mp alatt elszámolt 3ig,majd egy olyan gyomrost levert az embernek,hogy összerogyott.

Odaadta neki a személyiét,azt is lefényképezte,aztán mondta neki,hogy hordja el magát és máshol terep szemlézzen.

Én meg voltam döbbenve,de ő mondta,hogy az ilyenek szokták leütni és megverni,kirabolni az idős embereket és így derítik fel a terepet,ezért egy percig se sajnáljam.

És hogy a mai világban úgy sincsen senki,aki komolyan hisz az ilyen zsi-dó mesékben,mint ez a jehovai tanúi,ezért tudta,hogy hazudik.

Kérdésem.

Én vagyok naiv,hogy ezekre nem is gondoltam,vagy a vőlegényem reagálta túl a dolgot?

2013. ápr. 6. 02:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Grat a vőlegényedhez. Nem reagálta túl, hanem idióta.

Persze ha COD-on nőtt fel, akkor betudható a tömegbu-

tításnak, de ez már akkor is erős.

És soha nem bántunk gyengébbet. Ez intelligencia hiányára utal!

2013. ápr. 6. 02:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Úristen. Szerintem a vőlegényed a veszélyesebb.
2013. ápr. 6. 03:01
 3/10 anonim ***** válasza:
igaza volt.a jehovások kettesével járnak,ez meg egyedül volt,és tényleg ez az egyik módja a felderítésnek,de van még a pénzváltós becsöngetés meg,hogy rendőrnek adja ki magát a becsöngető,meg csomó más.az meg pozitív,hogy ilyen szinten bevédi a családját,még ha egy kicsit durván megelőző módon is.
2013. ápr. 6. 03:19
 4/10 Ipso ***** válasza:
Kérdezz rá, honnan veszi, hogy a jehovások betörnek. Ha kiderül, hogy az ő legkedvesebb barátját/nagynénjét/nagymamáját fosztották így ki, akkor megbocsátható. Ha nem, akkor sürgősen gondold át, hogy megfelelő apának tartod-e...
2013. ápr. 6. 03:22
 5/10 Ipso ***** válasza:

Válasz írta:

"az meg pozitív,hogy ilyen szinten bevédi a családját,még ha egy kicsit durván megelőző módon is."

Igen, ez pozitív. Az viszont negatív, hogy ilyet mondott: "a mai világban úgy sincsen senki,aki komolyan hisz az ilyen zsi-dó mesékben,mint ez a jehovai tanúi,ezért tudta,hogy hazudik."

Ma is vannak őszintén vallásos emberek. Az, hogy ő ezt képtelen felfogni, nagyon beszűkült agyra vall.

2013. ápr. 6. 03:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért az egy dolog, hogy senki se a kedveli a jehovákat (saját magukon kívül), de azért ez túlzás volt. Bár szerintem kamu a sztori.
2013. ápr. 6. 03:28
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha ez igaz,akkor én még ma este szép csendben megpattannék a helyedben.
2013. ápr. 6. 03:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Addig a pontig egyetértek a vőlegényeddel, hogy rászólt az anyjára az ajtó miatt. Meg, hogy a jehovás után ment. Persze kulturáltan is eltudta volna mondani, amit akart. Ami utána van az már szerintem is sok. Viszont tény, hogy rengeteg betörés van. Mi is ahol lakunk pont "jehovások" raboltak ki egy öreg bácsit. Pedig panelház. Elvileg a lakókon kívül nem is jöhetne be más. Nálunk is zavaró, hogy minden szórólapost, kéregetőt beengednek. Felcsenget és meg se kérdezik ki az csak nyitják a kaput.
2013. ápr. 6. 04:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a kukucskálón sem merek kinézni,mert úgyis ott lőnek be először :D
2013. ápr. 6. 04:09
 10/10 anonim ***** válasza:
MENEKÜLJ! Én szóltam most. Ne gyere ide sírni, ha majd te kapod a gyomrost :D
2013. ápr. 6. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!