Mi van, ha Jehova tanúja?
Figyelt kérdés
Ismerek egy szép lányt, aki nagyon tetszik nekem, és szeretnék vele összejönni.Tudom róla, hogy Jehova tanúja.
Szerintetek ez inkább megnehezíti vagy megkönnyíti a dolgomat?Esetleg van egyáltalán valami köze hozzá?
(amúgy a lány 17 éves)
A válaszokat előre is köszönöm
2014. jan. 4. 21:17
11/18 anonim válasza:
Téríteni fog erre a szánalmas hitre! Menekülj! majdnem rosszabbak mint a zsidók!
13/18 anonim válasza:
ha tényleg az és te nem vagy az, akkor szerintem is kerüld
14/18 anonim válasza:
A zsidók miért is lennének rosszak?
Tökk Zsidó barátom van, és ugyanolyan jófej, kedves, és aranyos. Nem térít semmire, és a legjobb barátok vagyunk. Mindig lehet tőle kérdezni bármit. Nemtudom, mire fel ez a "zsidózgatás"...
(Én nem vagyok Zsidó, mielött valaki arra fogná, mert védem őket.)
Mellesleg én is azt javaslom, hogy egy másik lány után kéne nézned, de ezt úgy is neked kell érezned! :)
16/18 anonim válasza:
én nem értem ezt a jehovás dolgot
próbálkozz nyugodtan a csajnál, mi baj lehetne?
17/18 anonim válasza:
a jehováknak ki van adva, hogy meg kell térítenie mindenkit. Itt a baj. Más vallásnál ez sokkal kevésbé probléma, lehet rendezni az évek alatt. Szerintem kerüld el, keress mást, mert csak meg akar téríteni.
18/18 anonim válasza:
jehova tanúja? Részedről szopás. Hacsak ő ki nem akar lépni onnan. Ami 17 évesen nem igazán elképzelhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!