Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi van, ha Jehova tanúja?

Mi van, ha Jehova tanúja?

Figyelt kérdés

Ismerek egy szép lányt, aki nagyon tetszik nekem, és szeretnék vele összejönni.Tudom róla, hogy Jehova tanúja.

Szerintetek ez inkább megnehezíti vagy megkönnyíti a dolgomat?Esetleg van egyáltalán valami köze hozzá?

(amúgy a lány 17 éves)

A válaszokat előre is köszönöm

2014. jan. 4. 21:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Téríteni fog erre a szánalmas hitre! Menekülj! majdnem rosszabbak mint a zsidók!
2014. jan. 6. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:

b+.....!

2014. jan. 6. 22:26
 13/18 anonim ***** válasza:
ha tényleg az és te nem vagy az, akkor szerintem is kerüld
2014. jan. 6. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:

A zsidók miért is lennének rosszak?

Tökk Zsidó barátom van, és ugyanolyan jófej, kedves, és aranyos. Nem térít semmire, és a legjobb barátok vagyunk. Mindig lehet tőle kérdezni bármit. Nemtudom, mire fel ez a "zsidózgatás"...

(Én nem vagyok Zsidó, mielött valaki arra fogná, mert védem őket.)

Mellesleg én is azt javaslom, hogy egy másik lány után kéne nézned, de ezt úgy is neked kell érezned! :)

2014. jan. 6. 22:36
 15/18 anonim ***** válasza:
*Több
2014. jan. 6. 22:37
 16/18 anonim válasza:

én nem értem ezt a jehovás dolgot

próbálkozz nyugodtan a csajnál, mi baj lehetne?

2014. jan. 6. 22:40
 17/18 anonim ***** válasza:
a jehováknak ki van adva, hogy meg kell térítenie mindenkit. Itt a baj. Más vallásnál ez sokkal kevésbé probléma, lehet rendezni az évek alatt. Szerintem kerüld el, keress mást, mert csak meg akar téríteni.
2014. jan. 6. 23:06
 18/18 anonim válasza:
jehova tanúja? Részedről szopás. Hacsak ő ki nem akar lépni onnan. Ami 17 évesen nem igazán elképzelhető...
2014. jan. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!