Szerintetek 22/F es 17/L, nagy korkülönbség lenne?
Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú, nem ismerjük még egymást, de nagyon tetszik a lány. Érdemes lenne megismerkedni vele?2014. febr. 20. 20:58
1/10 anonim válasza:
Én fordítva próbáltam, 17/F 22/L, de nem tetszett a lánynak:D De sztem egy próbát megér, nincs vesztenivalód.
2/10 anonim válasza:
És ha mi azt mondjuk h ne, meg se próbálod pár idegen véleménye miatt, amit látatlanban mondanak? Te így alakítod az életed? Atyaég...!
3/10 anonim válasza:
Nálunk 23/F és 18/L és működik. Miért ne?
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem
de függ attól is hogy a csaj mennyire érett
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem nagy, köztünk 7 év van (külső szemmel erre már azt mondanám, hogy sok, de egészen más benne lenni). 17/L
6/10 anonim válasza:
szakkönyvek szerint 4-5 év az ideális :) nekem is volt már 23 éves párom és teljesen jól kijöttünk :) 18L
7/10 anonim válasza:
kb. 5 év. De legalább később nem fog nőni.
8/10 anonim válasza:
szerintem ezt neked kell eldöntened én 20/l vagyok és 28 a párom nagyban függ az érett gondolkodástól
9/10 Sanker válasza:
Apám 21, anyám 15 éves volt mikor megismerkedtek. Négy év után elvette feleségül, azóta is együtt vannak, idén lesz a 29. évforduló. Na erre varrjatok gombot!
10/10 anonim válasza:
Nem, én is pont így vagyok a barátommal, már több, mint egy éve együtt vagyunk, hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!