Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit nem ért azon, hogy nem...

Mit nem ért azon, hogy nem illünk össze? (12 év korkülönbség)

Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem a 32 éves pasival. Kedves, normális embernek tűnt, barátok révén találkoztunk, és eszembe sem jutott hogy akármi is lehetne közöttünk. Ő viszont megszerezte a telefonszámom, újra találkozni akart. Itt már kicsit fura volt...egy hónapja pedig nem bírom leállítani. Szerelmes üzeneteket küld, hívogat, valahol mindig összefutunk "véletlenségből", és amikor megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem szeretném, hogy akármi legyen köztünk csak mosolygott, és annyit mondott, hogy nem baj, mert ő szeretné...van pénze, ne aggódjak, lakása is, szóval minden ami egy magamfajtának kellhet...rémisztő. Mit tehetnék, hogy végre észre vegye magát? 20/l
2014. febr. 14. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
1xű rúgd tökön, vagy jelentsd fel zaklatásért :P
2014. febr. 14. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Határozottan mondd meg h hagyjon békén, ne zaklasson, mert ha nem, feljelented.
2014. febr. 14. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem, hagyd figyelmen kívül. Ahol tudod, tiltsd le (pl közösségi oldalak, telefonszám). Ha "véletlenül" találkoztok, teljesen hagyd figyelmen kívül, ne is figyelj rá. Ha van bátyád, szólj neki. (ha húgom hasonló helyzetben lenne, rendezkednék) :D

Megjegyzem, utálom ezt a fajta embert, aki így áll hozzá, hogy van mindene. :D

2014. febr. 14. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Nèzd meg a kábelbarátot!
2014. febr. 14. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, neked nem a korkülönbséggel van bajod, hanem maga az ember nem jön be. Előbb-utóbb megunja.
2014. febr. 14. 22:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Már említettem neki a feljelentést, de mintha nem hallana, azt hiszi viccelek...meg hogy húzom az agyát.
2014. febr. 14. 22:59
 7/8 A kérdező kommentje:
3-as, sajnos nincs bátyám :D Pedig most jól jönne. Utolsó: Nincs bajom a korkülönbséggel, valóban, magával a pasival sem. Egyedül a hozzáállásával, és a vehemenciájával, ami alaptalan.
2014. febr. 14. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Még annyit, ha tényleg nem veszi komolyan a feljelentést, következő alkalomnál azért is tedd meg, vegye észre hogy nem csak játszod magad, hanem tényleg zaklat.
2014. febr. 15. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!