Dundi vagyok, lehet így esélyem pasit találni? (kép)
Figyelt kérdés
Kisgimis korom óta ekkora vagyok, szerencsétlen alkat, dundi csípő és combok. Kilóban nem olyan sok, jól is érzem magam, sokat mozgok, de azt tapasztalom, hogy a srácok többségének ez már túl dagi alkat.
Érdemes lenne fogynom? Vagy várjak az igazira így?
Egyáltalán nem rossz a deréktól lefelé rész......Erősíts a felsőre!Viccet félre!Kicsit tényleg sok ami ott van.Nézz meg egy homokórát......Kb az lenne az ideális.40 év felett 2-3 gyerek után nagyon jó lenne az egész, de 20 évesen picit sok minden ott lenn.Amúgy nem tragédia hidd el!
41/F
2014. febr. 20. 12:27
13/21 anonim válasza:
Szerintem is tök jó ez így.Bár érdekes h a többi arányhoz képest mellekben nem vagy túlságosan eleresztve, de szexi ez így.
2014. febr. 20. 12:31
14/21 anonim válasza:
lehet esélyed, de az is lehet, hogy találhatnál egy "igazibbat", ha fogynál. persze, tudom, az igazi férfiak pont a magadfajta lányokat szeretik, de a való életben körülnézve nem tudom, mennyire állja meg ez a helyét.
2014. febr. 20. 12:43
15/21 anonim válasza:
Én tolnálak nagyon jó a segged és az alkatod írj privátot pont egy ilyen nőt keresek
2014. febr. 20. 12:58
16/21 anonim válasza:
Dugnálak
2014. febr. 20. 13:05
17/21 anonim válasza:
Körte alkatod van. széles a csípőd. Ami azért előnytelen, mert arányaiban nagyobbnak látszik a feneked. Ne árthat meg egy kis sport, és egy kis fogyás, de ha jól érzed magad akkor ne a külsődért szeressenek hanem azért aki vagy. A te esetedben egyébként egy jól összerakott, átgondolt diéta is segítene, aztán ha megáll és még fogynál akkor rá lehet dolgozni aktív sporttal.
2014. febr. 20. 13:09
18/21 anonim válasza:
én kivertem rád 4szer. <3
2014. febr. 20. 14:17
19/21 anonim válasza:
Nekem bejössz 22/f
ha gondolod megdobhatsz egy üzenettel!
2014. febr. 20. 14:47
20/21 anonim válasza:
Persze hogy lehet, nálam is lenne esélyed a küldős alapján, bár arc nélkül azért ebben nem vagyok teljesen biztos.
Tény, hogy egy kis alakformálás nem rontana a helyzeten. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!