Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Dundi vagyok, lehet így...

Dundi vagyok, lehet így esélyem pasit találni? (kép)

Figyelt kérdés

Kisgimis korom óta ekkora vagyok, szerencsétlen alkat, dundi csípő és combok. Kilóban nem olyan sok, jól is érzem magam, sokat mozgok, de azt tapasztalom, hogy a srácok többségének ez már túl dagi alkat.

Érdemes lenne fogynom? Vagy várjak az igazira így?

[link]

20/l

2014. febr. 20. 12:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mindenképp kéne fogynod pár kilót, mondjuk 10-12-őt.
2014. febr. 20. 12:09
 2/21 anonim ***** válasza:

Azért egy kis fogyás jót tenne az egészségednek.A mozgás rettentően hasznos élettani szempontból

Bár tényleg vannak olyan srácok,akiknek ez bejön:)

2014. febr. 20. 12:09
 3/21 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem combból meg csípőből mindenképp kellene fogynod, persze vannak olyan férfiak akiknek ez jön be de sokan elítélik a dundi lányokat, ha teheted jársz el mondjuk heti 3x futni, és ne arra figyelj hogy éhezz hanem hogy több kalóriát égess el mint amit beviszel.
2014. febr. 20. 12:10
 4/21 anonim ***** válasza:
"Kicsi a cickód" és,ha fogysz az is nagyobbnak fog látszani vagyis jobban harmonizál a testeddel
2014. febr. 20. 12:11
 5/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de érdemes lenne kicsit leadni deréktól lefelé.
2014. febr. 20. 12:13
 6/21 Zakathol ***** válasza:
Esélyed mindenre van. Még fogyni is.
2014. febr. 20. 12:14
 7/21 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bejössz, csak az a baj, hogy én neked nem. :-(
2014. febr. 20. 12:15
 8/21 anonim ***** válasza:
engem nem zavar sőt szerintem nagyon vonzó de ha fogyni szeretnél akkor fuss de ha szeretnéd izgalmasabbá tenni ezt akk irj privit és mutatok neked valamit(ne gondolj rosszra)
2014. febr. 20. 12:15
 9/21 anonim ***** válasza:

Hmm... nekem valahogy tetszik. Nőiesnek tűnik. De egészségügyi szempontból több mozgás nem ártana. Esetleg egészségesebb étrend. Vagy a kettő együtt.

De akkor is határozottan tetszik! Mondom ezt úgy, hogy úgy általában nem szoktak a ducibb nők tetszeni.

2014. febr. 20. 12:16
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem is az a baj, hogy van rajtad valamennyi felesleg, hanem az, hogy aránytalanul. Deréktól felfelé jó vagy.
2014. febr. 20. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!