Hogyan közeledjek felé? 16/L
Figyelt kérdés
Már ovis korunk óta barátok vagyunk (12 éve) és azóta nagyon tetszik nekem... Hétvégén lehet, hogy találkozunk(, de akkor is csak úgy, hogy nem csak ketten leszünk, de én hívtam meg). Néha beszélgetünk, és az mindig nagyon jó. :)
Én nem az a lány vagyok, aki ráhajt a fiúkra, de ő szerintem csak barátként tekint rám... Szeretnék kilépni ebből az 'állapotból', de félek, ha megmondom neki, mit érzek, teljesen hülyének fog nézni, és nem beszél velem többet. Kérlek segítsetek! Köszönöm :)
2014. febr. 19. 20:31
1/4 anonim válasza:
Ha egyszer négyszemközt találkoztok, amikor nagyon nevettek valamin, egyszerűen csak smárold le! Ennyi a recept! Ha visszacsókol, akkor nyert ügy, ha meg nem, akkor sem veszítettél semmit.
2/4 anonim válasza:
ovis szerelem
tudom, hogy van ilyen...
lány és fiú közt nincs barátság szex/szerelem nélkül. Jó barátság is szexel kezdődik!
3/4 A kérdező kommentje:
2.: az még kicsit odébb van :) de köszi :)
2014. febr. 19. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!