Nagyon bejönn. Mit tegyek, hogyan közeledjek felé?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy srác 1 héten két közös tesink (kézink) van és eddig csak egy fájdalom csilapító miatt beszéltünk. De hogy közeledjek hozzá hogy szólítsam meg hogy ne nézzen hülyének?? Ha meglát a folyosón már egyből köszön :) (16 éves vagyok) teljessen tanácstalan kérlek segítsetek! (Jah és csak egy olyan közös ismerősünk van akivel sokat szokott lenni) de nem akarok odamenni hozzá hogy szia járunk vagy szia nagyon bejössz nekem... Segítsetek ! :)2014. jan. 5. 17:41
1/1 anonim válasza:
hát nem is ezzel kéne indítani! Igazából 100 indokkal odamehetsz hozzá, csak legyél kreatív. Kérdezz a legközelebbi sulis sporteseményről, vagy h mennyi az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!