Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan közeledjek felé?

Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Suliba szoktam látni egy csajt ő egy évvel feljebb van de nem brom kiverni a fejemből.Ma ott volt az egyik terem előtt és amikor mentem be odavetett egy röpke pillantást,régebben is szemeztünk úgy látásból biztos ismer.Szóval milyen módszer/szöveggel indíthatnám a beszélgetést?Vagy ez kevés ehhez? 16/F
2014. jan. 28. 23:17
 1/4 Grim13 ***** válasza:
kevésnek nem kevés, kop kop viccel ne indits! a röpke pillantás nem jelent semmit, ha valami felbukkan a periferiámból én is oda nézek, keresgélj itt a kérdések között rengeteg ötlet van hogy hogyan közeledj
2014. jan. 28. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:
de hát sokat szemezünk/tünk most és régebben is kedves,szép lány viszont a legnehezebb szóba elegyedni vele ismeretlenként....
2014. jan. 28. 23:50
 3/4 Grim13 ***** válasza:
az a legkönnyebb szerintem egy kapcsolatban az eleje, ott még van miről beszélgetni, kiscicák, hüvelygomba... volt-e már neki stb :D legyél kreatív, a nők a kreatív dolgokat szeretik, azt olvastam anno hogy szeretik ha nem kérdezel hanem állítasz, illetve az a kérdés jó amire nem igen/nem a válasz. nem baj ha magadról beszélsz hisz arról is kel, odamész mikor "egyedül van" nem a barátnők halmazába, szia te xy vagy ? én zx... mellettünk van matekod! titeket tanít Zsuza néni ? igen ? na mi a véleményed róla minket halálra olt ... ha jól megy neki a tárgy akár meg is kérheted hogy segitsen, ez már egy alap a találkozásra, ha nem akkor hívd el hambizni suli után hogy kitárgyaljátok a tanárokat és hogy megismerkedjetek, legyél őszinte meg vicces
2014. jan. 29. 00:04
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 köszi nem rossz ötlet:)
2014. jan. 29. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!