Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lehet az, hogy sok pasi...

Miért lehet az, hogy sok pasi azt mondja hogy nehéz csajozni?

Figyelt kérdés

Én is pasi vagyok, és nekem egyáltalán nem okoz nehézséget.

Pedig nem vagyok jóképű, se gazdag, se "páva" semilyen sztereotip csajozógép.

Külsőre teljesen átlagosnak tartanak általában.Akkor nekem miért könnyű, és nekik nehéz?

2014. febr. 19. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Külsőre teljesen átlagosnak tartanak általában."

Na, látod, van akinek még ez sem adatott meg. Minden alkalommal, ha küldök valakinek képet, soha többet nem lehet elérni.

Volt aki azt mondta, hogy inkább egy barlangi troll, mint én.

2014. febr. 19. 21:15
 12/13 LeftBehind ***** válasza:
Valaki vagy ért a nőkhöz vagy nem. Én is produkálhatom magam ahogy akarom, akkor se fognak emberszámba venni.
2014. febr. 19. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:

"Miért lehet az, hogy sok pasi azt mondja hogy nehéz csajozni?"

Mert sok pasinak az. Nem mindenkinek jutnak jó lapok. Jó lapok alatt a jó külsőt, önbizalmat, magabiztosságot értem. Akinek mondjuk rossz a családi háttere, kiutálták a suliban, sok kudarcélmény érte, annak nem szokott magas lenni az önbizalma, azt pedig a csajok nem szeretik.

"Én is pasi vagyok, és nekem egyáltalán nem okoz nehézséget. "

Örülj neki.

"Pedig nem vagyok jóképű, se gazdag, se "páva" semilyen sztereotip csajozógép."

De valószínűleg jó a dumád, humoros vagy, vagy egyszerűen csak kiegyensúlyozott. Ez is elég, főleg, ha külsőre nem nézel ki rosszul mellé.

"Külsőre teljesen átlagosnak tartanak általában.Akkor nekem miért könnyű, és nekik nehéz?"

Vannak, akik nem vonzóak külsőre, vannak, akiknek komplexusaik alakultak ki, vannak, akik egyszerűen nem tanultak meg kamaszkorban csajozni. Sok oka lehet.

2014. febr. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!