Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lehet az, hogy sok pasi...

Miért lehet az, hogy sok pasi azt mondja hogy nehéz csajozni?

Figyelt kérdés

Én is pasi vagyok, és nekem egyáltalán nem okoz nehézséget.

Pedig nem vagyok jóképű, se gazdag, se "páva" semilyen sztereotip csajozógép.

Külsőre teljesen átlagosnak tartanak általában.Akkor nekem miért könnyű, és nekik nehéz?

2014. febr. 19. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
lehet h kancsó vagy :D
2014. febr. 19. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk van társaságod, ismeretségi köröd. Van dumád.

Van, aki aszociális kissé és nincs is ismeretségi köre, barátai, ahol potenciális lány jelöltek felbukkanhatnának.

2014. febr. 19. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tudsz velük beszélgetni, fel tudod kelteni az érdeklődésüket magad iránt. Ha valaki tud bánni a nőkkel akkor is tud, ha átlagos külsejű és nem gazdag.
2014. febr. 19. 20:16
 4/13 A kérdező kommentje:

2. Nem igazán, nem járok el sehova.

Csak a tömegközlekedés, ez az oldal és a fészbúk egyik csoportja olyan , ami nem munka.

Dolgozni pedig 6 pasival dolgozom.

Nem hely kell szerintem hozzá, hanem olyan valaki, akivel lehet beszélgetni.

És ha nem azért beszélek valakivel hogy felszedjem, hanem hogy megismerjem, akkor sokkal közvetlenebb és közelebb enged magához még akkor is, ha jelzem a vonzalmam felé(ha van).

3. Lehet...

2014. febr. 19. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:

első: best!!! :D

am nem tudom de nekem si nehéz. nagy dumás vagyok, ki si nézek valahogy, kondizom is.

mégis csak kosarakat kapok mindenkitől.

a legkülönfélébb indokokkal...még szerelmes vagyok, ebbe amabba, kavar az exem, túl jó vagyok, tulsagosan csajozogépnek nézek ki...stb indok mindig van mért ne kelljen velem komolyabbra fordítani.

kb 1 éve ez annyira másképp ment, és annyira könnyebb volt...

nemtudommi történt azóta..:/

2014. febr. 19. 20:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem van olyan, ami pl. nekem könnyű, neked meg nehéz, akkor az miért van vazze?
2014. febr. 19. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:

meg tudom érteni azokat a srácokat akiknek nehéz

persze mindjárt előadják itt hogy ne legyenek balfaxok de ez nem ilyen egyszerű

van olyan haverom aki nagyon nehezen nyílik meg és nem ok nélkül

szegényt sokat csúfolták kisebb korában és alapból nincs sok önbizalma, ehhez még hozzáveszed hogy mindig olyan lánynál próbálkozott aki nem túl finoman utasította vissza ill hülyítette hamar be lehet tőle fordulni

kedves hölgyek is felfoghatnák hogy nem csak nekik esik rosszul ha megalázva elzavarják őket hanem a férfiaknak is

nem azt mondom hogy mondjon igent ha nem tetszik neki a fiú/férfi de el lehet mondani ezt finoman is

bunkó: menjé má a pic.sába hogy néze ki, örülj ha az időt megmondom ha könyörögsz te féreg

nem muszáj így elutasítani valakit

2014. febr. 19. 20:26
 8/13 A kérdező kommentje:

5ös, én még hozzád képest kövér is vagyok...

Azt én is megkaptam már, hogy nagy csajozógép vagyok.

De nem negatívumként, hanem elismerő módon.

Mondjuk ahogy én kérdezgetem a nőket, a kigyúrtakat nem annyira szeretik.

A túl "mű" a válaszuk rá, hogy miért ne ők, vagyis ti.

Bár én és szerintem sokan még gyengébbnek látszunk, folyamatos terhelésnél viszont kiderül, hogy a látványos nagy izmok általában nem elég szívósak hozzánk képest.(nem beszólásnak szántam)

Talán az is segít, ha több dologrl is tudsz beszélgetni valakivel és érdekel is az, amit mond.

2014. febr. 19. 20:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem azért nehéz csajozni, mert annyira undorító külsőm van, hogy max. hányingert tudok kiváltani a lányokból vonzalom helyett.
2014. febr. 19. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:
nehéz, mert a 10 nekem tetsző bőből, 10nek vagy barátja vagy férje vagy gyereke vagy 3 szeretője van, avagy még 5en csapják neki a szelet, és nem nem állok vagyok hajlandó sorszámot tépni és versenyezgetni.. ekkora konkurenciához én kevés vagyok!
2014. febr. 19. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!