Mi ez ez új álszent duma a csajoknál hogy "túl jó vagy nekem"?
1 hónap alatt a harmadik lánytól kapom ezt meg.
Természetesen ismerkedés, stb netes csevegések előzték meg a 2. ill 3. talit.
Mind a háromnak ugyanez volt a kifogása. Túl vagány, megbízhatatlannak tűnök, és igazi nőfalónak...(na persze)...
De innentől már mondhatok bármit ugyse menthetem a dolgot.
Ez akkora hülyeség, most olyan, mintha én nem akarnék összejönni egy bombázó csajjal, csak azért, mert ajjh ugyis emg fog csalni...
A másik pedig, hogy ha az élet olyannal hoz össze aki jobb nálam, akkor nem feladom, hanem probálok felérni hozzá. Erre meg ezek a lányok: áhh túl jó...nem vgayok neked elég...
nem értem. A harmadik érv meg, hogy gyakorlatilag még sem lehetek annyira szuper, hiszen akkor lenne barátnőm. Vagy nem így van?
23/F
nahát sosem mondanám egy lányaka szemébe, hogy túl jó nekem...hahahahah, leráznám máshogy.
elég büszke ember vagyok, ritkán dícsérek másokat.
Ez a "túl jó vagy nekem" már valamelyik régi Szeszélyes Évszakok-ban is szerepelt (ha van itt még valaki, aki emlékszik rá) szakítási tanácsként férfiaknak, szépen, körülményesen megfogalmazva. :D
Szóval ez már őskövület a lerázós dumák közt. :D
Nem jössz be neki és nem akar a lelkedbe taposni azzal hogy megmondja hogy netán csúnya vagy ( ha ő tényleg jobb nálad).
Nőként mondom hogy azoknak nem jössz be :).
Én sem használok sosem ilyen kifejezést de több szívet törtem össze mert őszinte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!