Miért nem lehet a mai nőkbe beleszeretni?
Szerintem ez valahol egy szanalmas kifogas, hogy miert ne strapald magad tovabb!
Vajon ennek az altalad elkepzelt igazi NÖnek milyen lehet a pasiidealja? Mennyire felelsz meg te ennek?
Es vegül ez a "mai" akkora hülyeseg! Akkor keress magadnak nagymamit! Mindig is voltak trendek, stilusok, iranyzatok, amik miatt az emberek egy bizonyos resze tarsadalmuk zülleset velte felfedezni es amivel jol meg lehetett magyarazni az egyeni kudarcokat!
Kicsit hibás a kérdés, mert bele lehet a nőkbe szeretni, mint ahogy millió egy példa bizonyítja, csak neked nem sikerül. Hogy miért, azt nem tudhatjuk, valószínűleg a kommentjeidben és a kérdésed második részében van a válasz: nem ismersz egy olyat sem, aki olyan szinten szimpatikus lenne, megfog tudna fogni, hogy beleszeress.
Igazából már megválaszoltad a saját kérdésedet ezzel, úgyhogy ez egy megállapítás a részedről, nem tudom, mi a kérdés.
35: Akinek a kiábrándító viselkedés szimpatikus, az ne legyen már embernek nevezhető valami!
A kérdezőnek a felvetése igen is globális szintű és a társadalom komoly problémája ez.
36-os, arra értettem, hogy "miért nem lehet a mai nőkbe beleszeretni?". Tehát amíg vannak férfiak (és vannak), akik bele tudnak szeretni egy nőbe, addig nem teljesen korrekt így feltenni a kérdést.
Egyébként ezek az eszményképek sokszor elvonják a figyelmet a valóságról, hibátlan ember nincs.
Igazi párt találni meg nagyon nehéz. Majdnem 30 éves koromig kellett várnom, hogy találjak egy olyan férfit, akinek a viselkedése, a jelleme, nem tűnt a szememben kiábrándítónak és akire végre társként tudok tekinteni. Ezt a találkozást is a vakszerencsének köszönhettem és ha nem ismerem meg őt, valószínűleg azóta is elhajtottam volna mindenkit a közelemből.
Sajnos tényleg nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!