Lehet olyanba beleszeretni akinek a kinézete nemigazán az esetem, de a belsője megfogott?

Pont így jártam a jelenlegi párommal..
Külsőre nem igazán jött be, de valahogy vele minden más volt.
Előre azt akartam legyünk csak barátok.
Barátok lettünk, és sokszor teljesen lenyűgözött azzal, hogy mennyire figyel rám.
Később összejöttünk, most a hatodik hónapja, hogy együtt vagyunk, és ami még meglepő, ránézek és tetszik nekem..
Fogalmam sincs, miért tetszik fogalmam sincs hogyan tetszik hisz előre nem tetszett, de tudom, hogy tetszik és kell nekem az a lány.
Így jártam.. :P

A második nálam kizárt. Az első nagyon is lehetséges...! Ha a belsőjével megfog a lány, lehet, hogy még szebbnek is látom. Meg igazán annyira ronda lány is kevés van. Inkább csak rossz stílusú van sok. Pl. Ha feltesszük, hogy van egy teljesen átlagos lány, aki sem nem bombázó, sem nem ronda, de feltett szándéka, hogy most ő húdenagyonnagyonszép lesz és elkezdi magát vakolni meg hajat festeni meg feltűnő rucikat hordani és közben ki sem látszik a sok smink alól... na az TASZÍTANA. A természetességnél szebb nincs szerintem.
Viszont ha mondjuk lenne egy visszafogott külsejű lány akire elsőre azt mondanám, hogy "nem az esetem", de látom rajta, hogy amúgy helyes, tisztességes, rendes, jó lelkű és erkölcsös, valószínű hogy hamar megfogna. Sőt, ami azt illeti, van is egy ilyen, ezért ilyen konkrét a példa. :D
A helyedben az első választásnak adnék egy esélyt inkább!

Ez egyénektől függ! Nekem például a külső és belső egyformán fontos!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!