Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem lehet a mai nőkbe...

Miért nem lehet a mai nőkbe beleszeretni?

Figyelt kérdés
Sajnos régen felállítottam magamban egy eszményképet, egy elképzelést, hogy milyen is a NŐ (tulajdonságokban), de ezt minden nap lerombolják egyre jobban, amiket látok, érzékelek. Egyszerűen nincs olyan tulajdonságuk, amiért beléjük lehetne igazán szeretni, teljesen kiábrándítóan viselkednek. Csupán a szexért magáért meg érdemes velük kínlódni nap mint nap, a drága időm rájuk pocsékolni?
2014. febr. 18. 00:52
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
De azért én azt hittem, hogy a nők mások. Hogy másmilyen belső tulajdonságok dominálnak náluk, mint a férfiaknál. Közben meg a fenéket. Régebben voltak tipikus női és férfi viselkedési formák, de ezk már nincsenek. Lassan már úgy nézek egy nőre, mintha férfi lenne, akire női bőrt húztak, hogy tetszetős legyen. Szép, szép, megnézem, de otthonra nem kellene, mert tudom hogy belül romlott.
2014. febr. 18. 02:07
 22/37 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne szerelemre épülő párkapcsolat attól hogy Mel Gibson hallja a nők gondolatait?
2014. febr. 18. 02:08
 23/37 anonim ***** válasza:
Mert ha valakiről csúnyát gondolnának, Mel rájuk telefonálna és árulkodna. :)
2014. febr. 18. 02:10
 24/37 anonim ***** válasza:
Nem minden Nő romlott. Minden ember más, különböző értékrenddel.
2014. febr. 18. 02:11
 25/37 anonim ***** válasza:
59%

Már ne haragudj, de az a te fogyatékod, hogy abban a hitben éltél, hogy van "tipikus" férfi és női viselkedés... Minimálisan jelen vannak ilyen nemspecifikus jegyek, de nagyrészt baromira nem a nemtől függ, hogy ki milyen ember. Nem érzed nevetségesnek kicsit sem, hogy egyszerre beszélsz az összes nőről? Csak a közeli ismerőseim körében vannak olyan nők, akik annyira másak, hogy kb. semmi közös nincs bennük.

U.i.: Szvsz az ember nem tulajdonságokba szeret bele, nem ilyen racionálisan működik ez a dolog, de te tudod...

2014. febr. 18. 03:06
 26/37 anonim ***** válasza:
Szerelem nélkül is lehet szexelni, közös programokat tervezni a nőkkel. Nemhogy örülnél annak, hogy nem esel rögtön szerelembe, legalább nem fáj. Érdemes-e szerelem nélkül is hajtani a csajokat? Ez nem érdemesség kérdése.
2014. febr. 18. 03:36
 27/37 mrlacko válasza:
62%
Szerintem Te vagy képtelen érzelmi kapcsolatot létesíteni, talán szimplán egy álom világban élsz ahol csak ártatlan, elragadó és kedves teremtések vannak... Rengeteg korrekt nőt találhatnál, ha tökéleteset nem is! Nagyon szűk lehet a látásod, ha csak azt veszed észre milyen kiábrándítóan tudnak viselkedni időnként! Egyébként is, mit vársz egy olyan társadalomban, ahol egyre kevesebb férfinak van becsülete, tartása vagy csak igaz szava!? Vajon egy értelmes nőnek érdemes lenne veled kínlódni, az idejét rád pocsékolni? Küzdj egy kicsit, menj fel a fa tetejére és szedj egy olyan almát ami nem kukacos!
2014. febr. 18. 03:49
 28/37 A kérdező kommentje:
De hát én is pont ezt írtam a kérdésben! Igen, álomvilágban éltem. Hogy azt hittem, hogy van olyan, amit elképzeltem, hogy milyen is egy normális nő. De nincs. Az én hibám persze. Arról meg nem tehetek ha másmilyenbe nem tudok beleszeretni. Akkor meg minek? Korrekt nőt? Barátság, extrákkal?
2014. febr. 18. 04:50
 29/37 A kérdező kommentje:
Kicsit sok lett a hogy. :)
2014. febr. 18. 04:51
 30/37 anonim ***** válasza:
Abba lehet es erdemes beleszeretni, aki melto ra, es van benne lelki tisztasag, romlatlansag. Tudnek meselni a nok patkanysagairol, persze nem minden no ilyen. Csak tudod, b aszhatjuk ezt, ha ezen kivetelek sosem a mi oldalunkon mutatkoznak majd, mert meg ha elvetve ismersz meg ilyen egyedülálló not, szinte mindig foglaltta valik, mire jobban megismerhetned a lelkivilagat.
2014. febr. 18. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!