Ezt mégis miért mondják a fiúk?
Igazad van... nektek is és nekünk is fontos a külső... nincs ezzel semmi baj.
2014. febr. 17. 15:30
full igazad van. én sem jönnék össze okádék nővel. Azonban jött már be olyan csaj, aki elsőre nem hatott meg. Sőt. Viszont a személyisége sokat szépített rajta (jó, mondom, nem volt azért hányás). És fordítva is. Volt már olyan is, hogy megláttam egy csajt, hűű, ez de jó csaj. Aztán pár nap alatt teljesen elásta magát a fos szövegével, stílusával.
2014. febr. 17. 15:33
nyugi nyugi nyugi! ne legyél ideges.
itt az ideje, hogy igyunk egy kávét vagy ha nem szereted igyál egy forrócsokit vagy kakaót.
2014. febr. 17. 15:34
4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ideges, csak nem értem, miért mantázzák ezt folyamatosa, mintha attól hirtelen igazuk lenne. ASOT, inkább egy jó forró cikóriát igyunk meg (régi nevén tejes kávét). És persze, ha olyan egy illetőnek a személyisége, akkor tényleg megszépül.
okés az is jó lesz!
A lényeg, az, hogy neked mi kell! Semmi más nem fontos!
2014. febr. 17. 15:46
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, mert diétáznom kell, és miattad nem fogom felrúgni picinyem!
na jó hozzátartozik, hogy kamuztam picit :DD Valójában, két eset lehetséges:
a) - csúnya lány - jó de megszépül, mert olyan a személyisége...(picit idő eltelik)..."Most kit akarok átverni? Magamat?" :DDD
b) - szép lány - Íjjj, miért szólalt meg? Nem kellett volna. Jáááááj és megint, híííj jaj ne...megint beszél...fszom....miért? :[
:D ez az éleltszerűbb
na jó és c) - na milyen jó kis csaj, és nem is para...gyanús, na de király...megnézem fb-n. KAPCSOLATBAN. Milyen képei vannak had lájkoljam be gyorsan és valami fain dumát is gyorsan odanyomok, király lesz...Album név "Mackómmal ketten".
>:D
2014. febr. 17. 15:57
Ezzel magyarázzák a sikertelenségüket.
2014. febr. 17. 16:02
9/10 A kérdező kommentje:
Miquel, szerintem is így van. Milyen szánalmas már az egész történetet ránk kenni, ahelyett, hogy inkább magukba néznének, és műveltebbé/okosabbá/öntudatosabbá/jobb megjelenésűvé válnának. De hát panaszkodni annyira könnyű. És még észre sem veszik, hogy így saját maguk ellen tesznek, mert inkább vergődnek, csak ne kelljen javulniuk emberileg.
ó szívem, pedig azt hittem miattam ezt egy alkalomra félredobod...
2014. febr. 17. 16:09
Kapcsolódó kérdések: