Vmi olyan hely Pesten, ahol olcsóért lehet piálni, természetes csajjal ismerkedés mellett?
Figyelt kérdés
Vki segítsen ez ügyben pls.! Előre is köszi.2014. febr. 17. 01:19
2/8 anonim válasza:
Wunderbar 6. kerület szerintem jó hely! [link]
4/8 A kérdező kommentje:
Én azt írtam, h olcsóért! :D Nekem nem tűntek ezek az árak olyan wunderbarnak, mit ne mondjak. :D Vagyis wunderbar, h valaki jár oda egyáltalán. :D
2014. febr. 17. 09:01
5/8 anonim válasza:
Pesten a 300 Ft-os korsó sör a Belvárosban kifejezetten olcsónak számít.
6/8 A kérdező kommentje:
A sör az tényleg nem vészes, nálunk vidéken is annyi, a rövideknél gondoltam, h jó lenne, ha a sörnél csak kicsivel lenne drágább. Ilyen helyeket keresnék, nem feltétlen kell nekem, h belvárosban legyen, lehet tőlem kintebb is. :)
2014. febr. 17. 16:51
8/8 anonim válasza:
"Pesten a 300 Ft-os korsó sör a Belvárosban kifejezetten olcsónak számít."
Fú bakker, tiszta időutazás! :D Mikor volt 300 egy korsó :D Pohárba se kapsz annyiért, legalábbis sört tuti nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!