Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan nehéz találni...

Miért olyan nehéz találni olyan embert, aki túl tud lépni a felszínes napi dolgokon és mély témákról is lehet vele beszélni, filózni? Pl. Hogy mit keresünk itt, mik a céljaink, motivációink, kik is vagyunk mi stb?

Figyelt kérdés
Nem párkapcsolatot keresek. Pusztán baráti társaság kialakításánál is, új emberek megismerésénél is érzem azt, hogy az emberek nagy része annyira egyszerű. Akinek nem inge...ti mit tapasztaltok?
2014. febr. 16. 21:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 10:

Igen, de nem rákontrázni akartam a válaszodra. Mondjuk úgy, hogy egyetérteni.

2014. febr. 16. 21:46
 12/17 piriiiiii ***** válasza:
És még a százalékunk is egyezik. :D
2014. febr. 16. 21:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Igazad van Piriiii. Sokszor az egyszerűség többet mond minden szónál. Persze nem a faluvégi Pista bácsira kell gondolni, akinek a kapanyélen kívül más gondolata nincs. Nyilván a tájékozottabb parasztokra gondoltál te is. Aki sokat látott és nem veszik bele a parasztság által leegyszerűsített életgondolatokba. Amúgy a másiknak is igaza van. Én anno 4,6-os érettségi átlaggal, emelt szintű (70%-os) jeles földrajz érettségivel is csak a második helyre kerültem be 2 pont híján lemaradva az első jelölésemről. Ma meg szinte semmit nem kell tanulniuk a bejutáshoz...
2014. febr. 16. 22:03
 14/17 piriiiiii ***** válasza:
Igen, itt mindenkinek igaza van. S ezt nem cinikus hangsúllyal értem. :D Ritka pillanat, mikor nem vagyok cinikus, történelmi esemény. Na jóéjt.
2014. febr. 16. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:

# 13:

Így van. Én is négyes-ötös érettségivel mentem egyetemre 2008-ban és a ponthatárom csak egy vidéki egyetemre volt elég. Most arra a szakra, ahova anno 411 pont kellett a bejutáshoz, elég 230 pont is (ha jól emlékszem).

Ez egyrészt elkeserít, mert én elég keményen megdolgoztam érte; másrészt viszont megnyugtat, mert van annyi önbizalmam, hogy a mostani elsősöket nem érzem karrier szempontjából konkurenciának (buták mint a föld).

2014. febr. 16. 22:08
 16/17 anonim ***** válasza:
A késöbbiekben biztosan fogsz találkozni legalább egy ilyen emberrel amúgy a sikeres emberek felé vedd az irányt, ha rájössz a sikerük kulcsára ezekre a kérdésekre is választ kapsz.
2014. febr. 16. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Léteznek UFO-k :)
2014. febr. 16. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!