Miért olyan nehéz találni olyan embert, aki túl tud lépni a felszínes napi dolgokon és mély témákról is lehet vele beszélni, filózni? Pl. Hogy mit keresünk itt, mik a céljaink, motivációink, kik is vagyunk mi stb?
Az egzisztenciális krízisről szeretnél beszélgetni?
Egyébként valóban nagyon sok az egyszerű ember és sokszor úgy érzem, hogy ez az oldal egyenesen vonzza őket.
Én is így veszem észre, de szerencsére többnyire én mégis olyan társaságokban fordulok meg, ahol nem ez tűnik fel. Aki keres, az...
Egyébiránt igenis interneten is lehet ilyen embert találni, én sok ilyen fajtát találtam már.
Ostobaság. Egy egyszerű embernek is lehetnek nagy gondolatai! A kiemelkedő orosz írók is így vélték, némelyiknek a regényében örökösen feltűnik egy idős, tapasztalt parasztember, aki mindig megmondja a tutit, pedig írni sem tud, de van szeme, és lát is vele!
Nem kell három diploma és ilyen meg olyan egyetem ahhoz, hogy gondolkodni tudj.
Én például igen egyszerű ember vagyok, mégis úgy vélem, van eszem, és értelmem is.
# 8:
Egyetem és diploma =/= értelem.
Nem tudom, hogy ki járt már egyetemen, de a mostani ponthatárokkal, egy gyenge hármas érettségivel is lazán felvesznek bárkit. Azt pedig tudjuk, hogy az érettségihez nem szükséges atomfizikusnak lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!