Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akar e valaki beszélgetni...

Akar e valaki beszélgetni privátban?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és jó lenne ha valami értelmes ember írna.

Téma bármi lehet. Tudomány, spiritualitás, belföld, külföld..

Ja, nem ismerkedni szeretnék, hanem elsősorban eszmét cserélni. Utána lehet az ismerkedésről szó..

2014. febr. 16. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. febr. 16. 20:32
 2/9 anonim válasza:
ha jónak látod írj ;)
 3/9 anonim ***** válasza:

Én inkább élőben beszélgetnék.

ha írásban, az olyan, mint ha nem is igazi emberrel beszélnék...

4/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
2014. febr. 16. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi a véleményed a sorsról? Létezik szerinted? Egyetértesz-e azzal a nézettel, hogy mindenki a saját sorsának kovácsa, csak nem mindegy, ki milyen vasat kap?
2014. febr. 16. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
és íme az ultimate kérdés: xbox vagy ps?
2014. febr. 16. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
5ös, kcist rá írok témára röviden, mert szerintem érdekes, de rövid a válasz.: Nincs minden megírva, csak a legfontosabb dolgok, mint a születés, a halál, a szerelem és az ilyesmik.
2014. febr. 16. 20:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen létezik Sors, Van úgy mond egy Erő ami "irányít minket" , de a helyzeteket Te magad választod. Tehát a döntés ott van a kezedben. Egy magban nemcsak a múlt, hanem a jövendő is potenciálisan "benne van": mindenbe és mindenkibe "bele van írva" nemcsak az, hogy mi volt valaha, hanem az is mivé kell - vagy kellene! - lennie. Nemcsak testedbe, hanem egész lényedbe bele van írva a sorsod - hogy megvalósítod-e vagy sem, rajtad múlik.
2014. febr. 16. 20:45
 9/9 anonim ***** válasza:

ha vankedved eszmét cserélni, írhatsz:) kiváncsi vagyok miben fog megnyílvánulni ez az "eszmecsere" ;)

17/f

2014. febr. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!