Szerintetek melyik lenne a legjobb döntés?
Van egy lány akivel egy suliba járunk.Én 17 ő 16 éves.Már régóta nézegetem,de most jutottam el oda,hogy meg akarom jobban ismerni mert nagyon tetszik nekem.:)Az a baj,hogy egyáltalán nem ismerjük egymást.Suliba össze szoktunk néha nézni egymással,de semmi több.
Nagyon közel lakunk egymáshoz mert mindig előttem megy haza suliból és az a kérdésem,hogy mivel szólítsam meg ? Suliba sajnos nem tudom mert mindig barátnők veszik körül és úgy nem jó,meg nem szoktunk összefutni sem,mert egész máshol vannak óráink de én úgy gondoltam,hogy suli után beszélnék vele hazafelé. Csak nem tudom mivel szólítsam meg és milyen témát dobjak fel ami azért nem gáz így elsőre :S
A másik lehetőség,hogy ráírok face-en,mert az ismerőseim között van és úgy beszélek vele,de így sem tudom,hogy milyen témát kéne először felhozni,vagy miről kéne beszélni :/
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!