Aszociális lányokkal hol lehetne ismerkedni?
20 vagyok. A nettel az a baj, hogy "túl széles", amiből aztán rátalálni egy normális helyre, ott egy normális lányra (vagy úgy nagy általánosságban véve személyre, közösségre), na AZ az igazi művészet.
Amúgy most már teljesen fogalmam sincs, hogy mit jelent az aszociális szó. :D Eddig úgy tudtam, hogy olyanok, akik a társaságot kerülik, max egy barát/barátnő miatt hajlandók ezen beállítottságukat ideiglenesen megváltoztatni. Ezek szerint ez a kivétel se tartozik ide?
Ja, és hogy minek? Mert én is ilyen vagyok, mint ahogyan írtam is. Az egy igazi álom marad ezek szerint, hogy csak kettesben, otthon, egyéb társaságtól jó messze...
Nem feltétlen marad álom, mert pl. én is ilyen vagyok, a barátomon kívül nem vagyok kíváncsi más alakok társaságára és ő sem, szóval mi megvagyunk ketten. De ehhez azért szerencse is kellett... Egy emberkerülő ember nem hiszem, hogy túl gyakran akarna ismerkedni pusztán azért, mert épp ismerkedni van kedve. Mi is csak azért ismerkedtünk meg (itt), mert nekem már azelőtt szimpatikus volt valamennyire az írásai alapján, mielőtt elkezdtünk volna beszélgetni. (És akkor is csak eszmecsere céljából írtam neki, nem azért, hogy összejöjjünk.)
Ha találnál is egy aszociális lányt, szerintem elküldene azonnal, ha úgy közelednél hozzá, hogy fel akarod szedni...
"ha úgy közelednél hozzá, hogy fel akarod szedni"
Mert szerinted egy emberkerülő "magányos farkas" így közeledne valakihez, de legalábbis úgy, hogy észrevehető lenne a szándéka? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!