Aszociális lányokkal hol lehetne ismerkedni?
Figyelt kérdés
Én nem járok bulikba, meg úgy kábé sehova se, és így érzem jól magamat. Barátokra semmi szükségem, egy barátnő az, akit keresek... keresnék, de nem tudom, hol lehetne találni ilyet.2014. febr. 15. 23:25
1/13 anonim válasza:
próbálkozz interneten, máshogy így nincs esélyed
2/13 anonim válasza:
Például itt társkereső oldalak? Hány éves vagy?
3/13 LeftBehind válasza:
Tudod van ez a dolog az aszociális csajokkal....nem akarnak ismerkedni.
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem olyat akarsz keresni.
5/13 anonim válasza:
kb neten esetleg könyvtárban ha olvasó típus
sok kutyás van aki elég antiszoc (persze nem az összes)
máshol nem tudnék a helyedbe keresgélni
6/13 anonim válasza:
Ez nem igaz ,hogy nem akarnak ismerkedni ,csak egyszerűen kicsit nehezebben megközelíthetőek.
7/13 anonim válasza:
Hát velük sehogy. Max interneten. de az aszociális ott is nehezen ismerkedik. Minek neked ilyen lány? :D
8/13 anonim válasza:
# 4:
Szerintem sem.
Édes Istenem, miért nem nézitek meg egy szónak a jelentését, mielőtt pufogtatjátok őket?
Te introvertáltabb lányt szeretnél inkább találni... Megjegyzem én is, de az aszociális és antiszociális emberektől mentsen meg a sors...
9/13 LeftBehind válasza:
6. Az aszociális embereknek nincs semmilyen ismerkedési szándékuk, pont ez a lényege a dolognak.
10/13 anonim válasza:
Sehol, majd ha ők akarnak veled ismerkedni, akkor szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!