Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Most akkor, hogy is van ez?

Fiúk! Most akkor, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy sráccal, hetekig leveleztünk, nagyon szimpatikusnak tűnt minden szempontból. A leveleiből teljesen az jött le, hogy odáig van értem. Majd eljött a randi ideje, forrócsokiztunk, lesétáltunk a Duna partra, közben nagyon sokat beszélgettünk, és tök jól éreztük magunkat. Ő volt az első, akivel így ismeretlenül találkoztam. A randit két puszival zártuk, és megbeszéltük, hogy hamarosan újra találkozunk. Még haza sem értem küldött egy üzenetet, hogy örül annak, hogy ő lehetett az első, akinek bizalmat szavaztam, és belementem a találkozásba, és hogy élőben még csinosabb vagyok, mint a képeken. Erre annyit írtam, hogy örülök, hogy így alakult az este, és hogy nagyon jól éreztem magam (és persze megköszöntem a bókot is). Majd soha többé nem jelentkezett. Ennek 1,5 hónapja...Szerintetek mi volt a gond? 26/L
2014. febr. 15. 21:45
1 2
 11/14 DreamWeaver ***** válasza:
Nem kell feltétlenül Magadban keresned a hibád. És szerintem nem történt vele semmilyen baleset, vagy hasonló. Könnyen el tudom képzelni, hogy a srác most egy olyan "magánprojecten dolgozik", hogy randizik sok lánnyal a netről. Te voltál az egyik. És amikor találkozott teszem azt 10-12 lánnyal, akkor oszt-szoroz és kiválasztja azt, amelyik a legszimpatikusabb volt. Még az is lehet, hogy hamarosan újra fog keresni Téged, ha Rád esett végül a választása. A másik elképzelhető dolog, hogy mégsem voltál olyan szimpatikus neki, de nem akart a jól sikerült randi végén letörni Téged és inkább egy ilyen magatartást "hazudott" Neked. Az nem volt korrekt részéről, hogy bár állítólag örült a neki szavazott bizalmadnak, utóbb mégis visszaélt vele. A randiból csak annyit tarts meg Magadnak, hogy jól érezted Magad. A pozitív élmény maradjon meg. Túl sokáig ne rágódj rajta. Fel a fejjel. A következő jobban fog sikerülni. :)
2014. febr. 16. 03:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is csináltam így és mégse randiztam több lánnyal. Szép is volt, de nem láttam értelmét.
2014. febr. 16. 08:27
 13/14 A kérdező kommentje:
De hát ti is a korrekt hozzáállást várjátok el egy nőtől, nem? Akkor ez miért nem működik oda-vissza? Én soha nem viselkedtem így, mindig megmondtam, hogy mit gondolok az adott emberről. Nem azzal van bajom, hogy nem én lettem élete szerelme, hanem azzal, hogy szó nélkül lelépett és totálisan hülyének nézett, amivel megbántott.
2014. febr. 16. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudod, ez a korrektség érdekes dolog, és aki korrekt másokkal, az rendszerint pont hogy nem kapja vissza. Sajnos sok ember olyan, hogy nem törődik a másikkal, és valahol jó lenne megtanulni tőlük egy pici "önzőséget". Mondjuk az már más dolog, hogy ők ezzel gyakran megbántanak másokat, de az tény, hogy valószínűleg nem sokat rágódnak azon, hogy a másik ezt hogyan éli meg. És aki ilyen, annak az se fáj, ha őt bántják meg. Nekem is volt olyan esetem, amikor a 2. randi előtt lefújta a lány, hogy inkább mégse, és nem értettem, hogy akkor mi van, pedig jónak tűnt minden. Tudom, hogy nehéz, de fel kell dolgoznod.
2014. febr. 16. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!