Fiuk, ez tenyleg nem egyertelmu?
Ha megismerkedsz egy lannyal online, es aznem keres, kelletlenul valaszol mindegy negyedik uzenetedre. Azt mondja, hogy majd megirja, hogy mikor talalkozzatok, de nem ir semmit.
Ezek utan milyen pasi az aki meg megkerdezi, hogy akkor mikor talalkozunk? Es felhaborodik amikor kozlom vele, hogy a kommunikacio hianya is kommunikacio.
Nem minden csaj jatszik nehezen megkaphatot, valaki tenyleg nem erdeklodik.
Amikor kb 3 smst valtottunk, akkor nem tartozom senkinek semmivel!
Mielott megkoveznetek engem, nagyon sok pasi csinalja ugyanezt, hogy csak egyszeruen nem valaszol.
Most őszintén olyan baromim nehéz lenne megírni azt, hogy bocs de nem szeretnék találkozni/nem érdekelsz annyira?
Mi a fenéért kell "hitegetni" a másikat?
Ok, ertem amit mondtok. akkor ez csak nekem egyertelmu.
Nalam az van hogy ha egy pasi nem keres, nem nagyon valaszol,kontorfalaz, akkor az azt jelenti, hogy nem erdeklodik.
Egyebkent, megmondtam neki, akkor sertodott meg.
Koszonom a valszokat.
Szerinted nem.
De egyébként lehet, hogy csak eddig várt, hogy mikor mondod már neki...
Ebben a helyzetben hidd el, hogy te voltál a bunkó, hogy nem mondtad meg neki tisztán, hogy mi van.
Ha valaki nem érdekel, akkor mondd meg neki.
Nincs annál rosszabb, ha valaki inkább beszél össze-vissza és ígérget.
Én is csupa ilyen bunkó pic.sával találkozom. Arra nem vagytok hajlandók, hogy egyértelműen elutasítsatok. Mi találjuk ki mit akartok...
Szánalom.
Azt mondtad, te fogsz írni, így gondolom pár napig várta, hogy írj, nem akart azonnal másnap már zaklatni. Egy hét után rákérdezni teljesen normális. Ha annyira nem érdekelte volna őt sem a dolog, egyáltalán nem kérdezett volna rá.
ok elfogadom, hogy bunko voltam.
De azt meg mindig nem ertem, hogy ennyi utan miert kezd el remenykedni egyaltalan?
Az ennyin kb 6 rovid uzenetet ertek es egy rovid whatsapp chatet ami szinten nem volt tobb, csak kb, hogy mik a terveink a hetvegere.
Nem orakon at valo chatelesrol van szo.
De tenyleg koszonom a hozzaszolasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!