Ennyire zavaró lenne az, hogy fiús vagyok az ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Ha bárkivel beszélgetek akár neten mindig mondják, hogy miért nem vagyok nőiesebb. Van olyan akit ez nem zavarna? Inkább fiús lány vagyok. Nem mondják. hogy aranyos, a szüleim szerint is mintha fiú lennék.2014. febr. 15. 14:27
11/16 anonim válasza:
szerintem nem gáz
azért mert nem visítasz mint a fába szorult féreg ha leszakad a körmöd és nem csak azt a miniszoknyát hordod ami nagyobb mint a spárgatangád
F
12/16 anonim válasza:
No lám. Kíváncsi vagyok, mennyiben merül ki ez az állítólagos fiús viselkedés. Tényleg érdekel. Érdekel, túl tudsz-e szárnyalni.
13/16 anonim válasza:
Engem nagyon vonzanak az ilyen lányok. Még a rövid haj se lenne hátrány.
14/16 A kérdező kommentje:
10: nem csak fiú barátaim vannak és csak 1 barátnőm van akiben megbízok.
11: ilyen vagyok
12: ?
nem versenyből vagyok ilyen stb... Csak ez van.
13: hátközépig ér a hajam, ha érdekel.
2014. febr. 15. 16:33
15/16 anonim válasza:
11 es vagyok
akkor mint mondtam is nem gáz
nem attól lesz valaki nő hogy 174méterről látom a spirálját
nem is attól hogy képes bármilyen értelmetlen dolgon hisztit vágni
attól még lehetsz nagyon aranyos, szép kedves stb
vannak ilyen lány barátaim jobban kijövök velük mint a legtöbb fiú barátommal pedig már mindent mondtak rám csak azt nem hogy nőies vagyok :D
16/16 anonim válasza:
Érdekelt :) Akkor egyáltalán nem lenne zavaró! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!