Ennyire zavaró lenne az, hogy fiús vagyok az ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Ha bárkivel beszélgetek akár neten mindig mondják, hogy miért nem vagyok nőiesebb. Van olyan akit ez nem zavarna? Inkább fiús lány vagyok. Nem mondják. hogy aranyos, a szüleim szerint is mintha fiú lennék.2014. febr. 15. 14:27
3/16 anonim válasza:
Mégis mennyire vagy fiús? Remélem, azért az enyémnél nem nagyobb a férfiasságod.
4/16 anonim válasza:
gondolom aki beszélget,ismerkedik veled az ezt elfogadja tehát neki(k) nem
6/16 A kérdező kommentje:
Nem úgy na! Csak a viselkedésem inkább, meg az, hogy a fiúkkal jobban kijövök mint a lányokkal.
2014. febr. 15. 14:29
7/16 anonim válasza:
Nincsenek jó tapasztalataim a "fiúkkal jobban kijövök" típusú lányokkal....
8/16 A kérdező kommentje:
Ez azért van mert ők nem a sztárokról új számok stb celebekről beszélnek ami nem igazán hat meg.
2014. febr. 15. 14:33
10/16 anonim válasza:
Nekem fius baratnoim voltak mindig. Birom oket. De ha csak fiu haverjaid vannak, akkor nem kezdenek veld, sorry. Mindig lenne egy veszf asz, aki meg akarna rakni teged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!