Lányok, milyen véleménnyel vagytok rólam? (kép)
18-as rosszul látod a helyzetet, mindenre edzek ez alól a hasam és a lábam sem kivétel, de igazad van van még hová fejlődni, a hasam sem látszik mert ahhoz túl zsíros vagyok..de attól még ne aggódj nagyobb a hasizmom mint az 50 kilósan csontsoványan tükör előtt feszengő gyökereknek.
Addig is örülj neki hogy te már többet elértél nálam..Én nem fogom feladni életem végéig csinálom és jobb formában is leszek.
Arra mondom hogy gyökér aki azthiszi rohadt sokat dolgozott a "négyzetrácskockahasáért" arra gondolok hogy leszólja az én hasam holott nem elnagyolva de kb 2x akkora hasizmaim vannak mint neki. Csak mivel én tömegelek elengedhetetlen hogy zsír is legyen rajtam, máskülönben nem növök.
Arra mondom hogy gyökér aki látszólag okos, leszól másokat, közben fogalma sincs az alapokról sem.
(ezt nem a 18-asra mondtam, ő csak felhívta a figyelmem a hiányosságaimra.
Azokra mondom akiknek kb annyi fogalma van a dolgokról hogy "egyél kockacsokit és az kockahassá alakul majd"(ilyent is halottam már)
Mért, mi a bajod a kapcsolattal? :)
Am mindig is azt szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!