Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, milyen véleménnyel...

Lányok, milyen véleménnyel vagytok rólam? (kép)

Figyelt kérdés
Ha már több mint 2 éve eddzem és szeretnék kitörni ebből a rocky életmódból és becsajozni akkor mi az első lépés? Hova menjek?
2014. febr. 15. 11:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

18-as rosszul látod a helyzetet, mindenre edzek ez alól a hasam és a lábam sem kivétel, de igazad van van még hová fejlődni, a hasam sem látszik mert ahhoz túl zsíros vagyok..de attól még ne aggódj nagyobb a hasizmom mint az 50 kilósan csontsoványan tükör előtt feszengő gyökereknek.

Addig is örülj neki hogy te már többet elértél nálam..Én nem fogom feladni életem végéig csinálom és jobb formában is leszek.

2014. febr. 15. 11:51
 22/31 anonim ***** válasza:
És amúgy milyen jogon mondod bárkire is azt, hogy gyökér? Ennyire nincs önbizalmad, vagy azt hiszed, hogy csak a kidolgozott tested az egyetlen értékes dolog, amivel rendelkezel?
2014. febr. 15. 12:02
 23/31 A kérdező kommentje:

Arra mondom hogy gyökér aki azthiszi rohadt sokat dolgozott a "négyzetrácskockahasáért" arra gondolok hogy leszólja az én hasam holott nem elnagyolva de kb 2x akkora hasizmaim vannak mint neki. Csak mivel én tömegelek elengedhetetlen hogy zsír is legyen rajtam, máskülönben nem növök.

Arra mondom hogy gyökér aki látszólag okos, leszól másokat, közben fogalma sincs az alapokról sem.

(ezt nem a 18-asra mondtam, ő csak felhívta a figyelmem a hiányosságaimra.

Azokra mondom akiknek kb annyi fogalma van a dolgokról hogy "egyél kockacsokit és az kockahassá alakul majd"(ilyent is halottam már)

2014. febr. 15. 12:12
 24/31 A kérdező kommentje:
Meg most komolyan aki 50 kilósan "kockahassal" feszeng a tükörben 0 izom az nem gyökér??
2014. febr. 15. 12:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Igazad van, a mindent-jobban-tudok-nálad típusú emberek tényleg idegesítőek, de az ilyen inkább arrogáns okoskodó, mármint az én fogalmaim szerint. Úgylátom, félreértettük egymást. XD
2014. febr. 15. 12:16
 26/31 anonim ***** válasza:
Jó a tested:) Küldessz ide is az arcodról?:)
2014. febr. 15. 12:21
 27/31 anonim ***** válasza:
huh de szexi:) de kár, hogy kapcsolatot szeretnél:(
2014. márc. 6. 19:20
 28/31 A kérdező kommentje:

Mért, mi a bajod a kapcsolattal? :)

Am mindig is azt szerettem volna.

2014. márc. 6. 19:23
 29/31 anonim válasza:
képet, és majd privátban leirom a véleményem
2014. márc. 6. 19:24
 30/31 anonim ***** válasza:
küldj képet! 19L
2014. márc. 8. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!