Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, milyen véleménnyel...

Lányok, milyen véleménnyel vagytok rólam? (kép)

Figyelt kérdés
Ha már több mint 2 éve eddzem és szeretnék kitörni ebből a rocky életmódból és becsajozni akkor mi az első lépés? Hova menjek?
2014. febr. 15. 11:01
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Átlagos, normális lányokat keresek(kevés sikerrel, mivel még nővel sem voltam) akik hűségesek és nem csalnak meg.
2014. febr. 15. 11:14
 12/31 anonim ***** válasza:

Önmagában az, hogy izmos vagy, nem feltétlenül garancia a sikerre.

Persze nagy általánosságban pluszpont, csak ne hidd, hogy egyedüli üdvözítő megoldás.

Hogy hová menj? Leginkábbis emberek közé :)

Koncert, színház, falunapok, utcabálok, kirándulás, olvasókör, Bibliaóra, csapatsportok, kosárfonó tanfolyam, tánciskola, munkatársakkal közös program stb....a lehetőségek száma szinte végtelen :)

2014. febr. 15. 11:19
 13/31 anonim ***** válasza:
A hűséges, normális, stb. azok belső tulajdonságok, ezért neked is inkább a jó tulajdonságaiddal kellene hódítanod, nem a külsőddel, mert a végén még azt gondolják rólad, hogy csak egy gyors numerára kellenek neked. Ezt csak jótanácsként mondom. Ezért nem kell elhízni meg ellustulni, de ne elsősorban a testeddel villogj, mert egyből azt hiszik, hogy tök felszínes vagy.
2014. febr. 15. 11:22
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem ismerlek.
2014. febr. 15. 11:28
 15/31 Pain for Pleasure ***** válasza:

Az ekkora férfiaktól már félek, de nem ismerlek, így lehet rendesebb vagy, mint bárki más. Látszik, hogy sok munka van a testedben és kitartó vagy, ez viszont jó pont.

Bár az arcod nem látszik, nem hiszem, hogy azzal lenne a gond. Itt a belső tulajdonságokkal kellene valamit kezdeni.

2014. febr. 15. 11:33
 16/31 anonim ***** válasza:
szerintem pont jó!
2014. febr. 15. 11:34
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan nagy csak 90kg, mivel naturál vagyok és 185cm ez még nem az a brutál méret.
2014. febr. 15. 11:38
 18/31 anonim ***** válasza:
Ez hol kigyúrt? Aránytalanul vastag a karja a többi testrészéhez képest, mellizom, hátizom semmi. Hasazni meg végképp nem szokott, teljesen normál, nincs elhízva. Karozni meg max vállazni szokott csak, de azt nagyon. Ezt hívják strandizomnak, Kinézetre jó, de olyan túl sok munka azért nincs benne.
2014. febr. 15. 11:45
 19/31 anonim ***** válasza:
Nekem túl kék a fejed.
2014. febr. 15. 11:45
 20/31 Pain for Pleasure ***** válasza:

Elhiszem, csak magamhoz képest vagy nagy. :D

Érdemes lenne hasonló érdeklődési körű lányokkal ismerkedned. Nem tudom, hogy az edzésen kívül van e még valami hobbid, de akár a konditeremben is próbálkozhatsz. :)

2014. febr. 15. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!