Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet fiukat megszolita...

Hogyan lehet fiukat megszolitani? Milyen ürüggyel?

Figyelt kérdés
Szoval tetszik egy fiu, bátorságom van, néha lehetőségem is amikir egyedül van hogy odamenjek hozzá, és ronda se vagyok, de nem tudom milyen ürüggyel menjek oda? Mert csak lazán odasétálok hogy szia megismernélek.. Az nem a legjobb.. Tudom hogy van sok ilyen kérdés, de normális választ egyre se irtak.

2014. febr. 14. 20:54
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Szerintem ne beszélj neki a tananyagról. Onnan nehezebb témát váltani. (szerintem...)

A fontos az, hogy mindenképp kérdést tegyél fel! Ez azért nagy jelentőségű, mert ha állítasz valamit, az elől könnyebben, sokszor odafigyelés nélkül, ösztönösen is kitérnek az emberek. Tehát nagyobb esély van a negatív reakciókra. Ha kérdezel, akkor azonnal beszédhelyzetet teremtesz.

Remélem valamennyit tudtam segíteni. Sok sikert!

2014. febr. 14. 22:51
 12/18 anonim válasza:
100%
Jó lenne hogyha egy lány oda jönne hozzám és megszólítana. Például hogyha ismer akkor valamit kérdezne tőlem hogy tudok ebben segíteni és utána nem lenne kedvem valahova elmenni? Vagy valami ilyesmit.
2014. febr. 14. 23:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

ennyi... ha nyílt lapokkal akarsz játszani - ami dicséretes dolog, és nem jellemző a lányok többségére - akkor legyél vele őszinte :)

...más kérdés, hogy ha külső alapján választasz ki vkit, akkor kicsi az esély rá, hogy belsőleg is passzoljatok.

2014. febr. 15. 01:14
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
hát meny oda hozzá nézd közelröl öleld meg kérdezd meg hogyí jártok-e, de ne ted aszt hogy nézed ha kérdez nem válaszolsz mert ak te fox ráunni mert fogja tudni ugyse válaszosz és észrese vesz!
2014. febr. 15. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
ja és konkrétan mond hogy jártok e-!!
2014. febr. 15. 17:06
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
"Szia, nem te vagy véletlenül a mittoménkicsoda testvére?" (Még nem próbáltam:))
2014. febr. 15. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
#14 leülhetsz kisfiam nyelvtan 1-es!
2014. márc. 8. 23:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyílt lapokkal szeretsz játszani akkor minek ürügy? a kettő valahogy nem illik össze...:)

Amúgy valami olyasmiről kezdjetek el beszélgetni, amiről tudod, hogy érdekli. pl.: foci, a mi osztályunkban a fiúk megvannak kergülve a focitól. Esetleg megkérdezheted, hogy Barcás vagy Realos... persze csak akkor, ha neked is van valami közöd hozzá...:3

Vagy ha nincs valami felszerelésed kérjél tőle (pl.: vonalzó)

Az szerintem is jó taktika ha kérrdezel, akkor muszáj figyelnie.

Nem tudoooom, hogy még milyen ürügyek vannak, nekem is kéne XD azért remélem tudtam valamit segíteni...

2014. márc. 19. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!