Hogyan lehet fiukat megszolitani? Milyen ürüggyel?
Szerintem ne beszélj neki a tananyagról. Onnan nehezebb témát váltani. (szerintem...)
A fontos az, hogy mindenképp kérdést tegyél fel! Ez azért nagy jelentőségű, mert ha állítasz valamit, az elől könnyebben, sokszor odafigyelés nélkül, ösztönösen is kitérnek az emberek. Tehát nagyobb esély van a negatív reakciókra. Ha kérdezel, akkor azonnal beszédhelyzetet teremtesz.
Remélem valamennyit tudtam segíteni. Sok sikert!
ennyi... ha nyílt lapokkal akarsz játszani - ami dicséretes dolog, és nem jellemző a lányok többségére - akkor legyél vele őszinte :)
...más kérdés, hogy ha külső alapján választasz ki vkit, akkor kicsi az esély rá, hogy belsőleg is passzoljatok.
Ha nyílt lapokkal szeretsz játszani akkor minek ürügy? a kettő valahogy nem illik össze...:)
Amúgy valami olyasmiről kezdjetek el beszélgetni, amiről tudod, hogy érdekli. pl.: foci, a mi osztályunkban a fiúk megvannak kergülve a focitól. Esetleg megkérdezheted, hogy Barcás vagy Realos... persze csak akkor, ha neked is van valami közöd hozzá...:3
Vagy ha nincs valami felszerelésed kérjél tőle (pl.: vonalzó)
Az szerintem is jó taktika ha kérrdezel, akkor muszáj figyelnie.
Nem tudoooom, hogy még milyen ürügyek vannak, nekem is kéne XD azért remélem tudtam valamit segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!