Hogyan lehet fiukat megszolitani? Milyen ürüggyel?
Figyelt kérdés
Szoval tetszik egy fiu, bátorságom van, néha lehetőségem is amikir egyedül van hogy odamenjek hozzá, és ronda se vagyok, de nem tudom milyen ürüggyel menjek oda? Mert csak lazán odasétálok hogy szia megismernélek.. Az nem a legjobb.. Tudom hogy van sok ilyen kérdés, de normális választ egyre se irtak.2014. febr. 14. 20:54
1/18 anonim válasza:
A macska fel van mászva a fára.
2/18 A kérdező kommentje:
Nincs macskám:(
2014. febr. 14. 20:56
3/18 anonim válasza:
Hogy én mennyire örülnék, hogyha így jönne oda hozzám egy lány...Igazából már az is jó lenne, ha csak odajönne :D Na, de ez én vagyok...Visszatérve a kérdéshez, szerintem nyugodtan odamehetsz így is, legalább pár felesleges körrel kevesebbet kell lefutni, hogyha össze akarsz jönni vele.
4/18 A kérdező kommentje:
Ez a baj ha a lány megy oda. Biztosra veszik hogy a csaj össze akar velük jönni stb. Csak megismerni szeretném, mert szimpatikus, de ha személyiségre nem az, akkor tárgytalan..
2014. febr. 14. 21:00
5/18 anonim válasza:
jaj ne legyél már buta...
"Szia! Bocsi tudnál tüzet adni?"
"Ne haragudj!De nem XY-nak hívnak?Nem te vagy az?Nagyon hasonlítasz rá,régi ismerős..."
gondolkodj ha kell a csávó...
6/18 anonim válasza:
"Szia! Sokan mondják hogy jó vagyok az ágyban! Bizonyítsam be nálad?" Ez szerintem bejönne.
7/18 A kérdező kommentje:
Egy suliba járunk, és cigiellenes vagyok.
2014. febr. 14. 21:12
8/18 anonim válasza:
Ha van barátod,aki ismeri őt kérd meg,hogy falazzon neked és mond a következőt(ha nincs barátod,akkor csak mnod azt,hogy hallottad valakitől): "szia! a barátom mondta,hogy jó vagy matekból(vagy akármiből,amiből jó) nem tudnál nekem segíteni ebben a feladatban(oda viszel egy tök egyszerű feladatot)? aztán meg már adódik magától,hogy milyen témáról fogtok beszélni.
9/18 A kérdező kommentje:
Matek-angol szakos:DDDD amugy nem tettetném a hülyét egy fiu kedvéért, és szeretek nyilt lapokkal játszani
2014. febr. 14. 21:25
10/18 anonim válasza:
Ha szeretsz nyílt lapokkal játszani,akkor nem értem mi a probléma. Menj oda és mond meg neki,hogy szoktad látni minden nap stb töltelékszöveg és nincs-e kedve megismerkedni jobban. Ha dob,akkor meg leb*zizhatod,hogy nem akar összejönni egy jó csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!