Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Talalkoznal egy kover lannyal,...

Talalkoznal egy kover lannyal, ha nem erdekelne? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Szitu:

En vagyok a kover lany es baratkozom egy fiuval, aki mar regota tetszik. Elhivtam ide-oda, es jott. O is hivott parszor. Es jol el voltunk mindig.

A kerdes az, hogy talalkozna-e egy fiu egy kover lannyal ha nem kedvelné vagy esetleg tobbet is erezne?

Legyszi csak a kerdesre valaszoljatok.

2014. febr. 14. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És milyen magas?
2014. febr. 14. 18:37
 12/15 A kérdező kommentje:
167cm
2014. febr. 14. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha szabad kérdeznem hány éves projekten dolgozol?:) Csak bátorságot kell merítened és lépned. Vagy még fűzögetni akarod? Van egy mondás: addig üsd a vasat míg meleg. Ne félj! Nem a kezét kell megkérned és nem rányomulnod hanem rákérdezni valamint elmondani mit érzel. Telepatikusan nem fog menni. Vagy bejön vagy nem, ahogy nekünk fiúknak mikor rákérdezünk. Sok szerencsét!
2014. febr. 14. 18:43
 14/15 anonim ***** válasza:
te az a fajta kövér vagy aki a topmodellekre akar hasonlítani?
2014. febr. 22. 18:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem, messze vagyok en attol.
2014. febr. 23. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!