Hogyan ismerkedjek, ha ronda, sovány, csóró és szűz vagyok?
a legrosszabb esetben a következőket teheted:
Elmész dolgozni, sokat dolgozol, összeszeded magad anyagilag ---> eszel normálisan --> sportolsz---> plasztikai műtét (legtöbb embernél ez orra és fülre szokott vonatkozni) ---> tátámmm és már nem vagy se sovány se csóró se ronda majd.....----> szórakozás + barátnőszerzés---> szűztelenítés
Még tanulok,de a szüleim nem támogatnak,úgyhogy örülök,ha annyi pénzt tudok szerezni,hogy egyek normálisan meg kifizessem, a legfontosabb dolgokat,szóval ez a csóróság nem most fog megváltozni,mert a sulit nem akarom ott hagyni.
A soványságra meg annyit,hogy szoktam sportolni,edzeni de csak kismértékben látszik,mert nem tudok mellette normálisan kajálni,most 193 cm és 80kg vagyok.
# 14:
A diákmunkával csak az a probléma, hogy aki egyszer elkezdi, utána nem fog tovább haladni nagyon a tanulmányaival. Ez tapasztalat...
# 16:
Én 36-48 órákat dolgozom éjjelente, azért írtam. Napi 4 óra bakfütty. Viszont az nem is elég ahhoz, hogy valaki fenntartsa magát, ha a szülei nem tudják támogatni.
Egyébként a környezetemben mindenki, aki dolgozik, lemaradt a tanulmányaival és abszolút nem haladnak velük. Bár ez erősen szakfüggő is, én mérnök leszek és csak azért tudok dolgozni, mert már csak két tárgyam van. Korábban még egy napi 4 órás munka sem jöhetett volna szóba.
nekem 13 tárgyam van és ebből 7 kötelező gyakorlat,hiányzás nem lehetséges(különben bukta).
reggel 8-tól este 6-ig vagy 8-ig óráim vannak és minden nap ZH-t írunk vagy valami beadandót kell írni...szóval esélytelen a diákmunka,sőt még nem is találtam itt csak 12 órában.
Szerintem, ne így állj magadhoz! Fontos, hogy először elhidd magadnak, hogy igenis szép vagyok! Ha esetleg nem megy, mert zavar a hajad, vagy bármimás, akkor állj a tükör elé és addig próbálkozz új dolgokkal(pl.: új smink, új frizura), ameddig Te is meglátsz valami általad elismert dolgot magadon!
Ezek után-ha nem megy így-, akkor mond magadnak: ,,Ha tetszem neki, vagy netán érdeklődik irántam, akkor ő csak engem lát, számára akkor én lennék a legfontosabb, mások nem érdekelnék!''
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!