Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek, ha ronda,...

Hogyan ismerkedjek, ha ronda, sovány, csóró és szűz vagyok?

Figyelt kérdés
19/F
2014. febr. 14. 16:04
1 2 3
 11/21 ASOT ***** válasza:

a legrosszabb esetben a következőket teheted:

Elmész dolgozni, sokat dolgozol, összeszeded magad anyagilag ---> eszel normálisan --> sportolsz---> plasztikai műtét (legtöbb embernél ez orra és fülre szokott vonatkozni) ---> tátámmm és már nem vagy se sovány se csóró se ronda majd.....----> szórakozás + barátnőszerzés---> szűztelenítés

2014. febr. 14. 16:21
 12/21 A kérdező kommentje:

Még tanulok,de a szüleim nem támogatnak,úgyhogy örülök,ha annyi pénzt tudok szerezni,hogy egyek normálisan meg kifizessem, a legfontosabb dolgokat,szóval ez a csóróság nem most fog megváltozni,mert a sulit nem akarom ott hagyni.

A soványságra meg annyit,hogy szoktam sportolni,edzeni de csak kismértékben látszik,mert nem tudok mellette normálisan kajálni,most 193 cm és 80kg vagyok.

2014. febr. 14. 16:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem van sok sovány férfi ismerősöm és általában van barátnőjük, főleg egyetemen nem olyan nehéz összeszedni egy lányt, senkit nem érdekel, hogy sovány vagy, az pedig, hogy szűz vagy, nincs a homlokodra írva, én sem mondtam meg a pasinak , aki elvette a szüzességem, pedig lány vagyok :) Mondjuk visszagondolva nem ez volt a legjobb elintézési mód, de akkor így döntöttem.
2014. febr. 15. 11:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Na azért az baj, ha nem tudsz normálisan kajálni, az nagyon fontos, menj diákmunkázni, ha több pénz kell.
2014. febr. 15. 11:21
 15/21 anonim ***** válasza:

# 14:

A diákmunkával csak az a probléma, hogy aki egyszer elkezdi, utána nem fog tovább haladni nagyon a tanulmányaival. Ez tapasztalat...

2014. febr. 15. 15:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem igencsak más a tapasztalatom, nálunk abszolút osztályelső, hök-ös évfolyamtársam az egész egyetemet végigdolgozta nem diákmunkában, hanem normális részmunkaidős állásban, naponta 4 órát lehúzott esténként és nemhogy a tanulás rovására ment volna, hanem miután lediplomázott fel is vették a céghez egy másik magasabb pozícióba. Hozzáállás kérdése az egész.
2014. febr. 15. 15:34
 17/21 anonim ***** válasza:

# 16:

Én 36-48 órákat dolgozom éjjelente, azért írtam. Napi 4 óra bakfütty. Viszont az nem is elég ahhoz, hogy valaki fenntartsa magát, ha a szülei nem tudják támogatni.

Egyébként a környezetemben mindenki, aki dolgozik, lemaradt a tanulmányaival és abszolút nem haladnak velük. Bár ez erősen szakfüggő is, én mérnök leszek és csak azért tudok dolgozni, mert már csak két tárgyam van. Korábban még egy napi 4 órás munka sem jöhetett volna szóba.

2014. febr. 15. 15:40
 18/21 A kérdező kommentje:

nekem 13 tárgyam van és ebből 7 kötelező gyakorlat,hiányzás nem lehetséges(különben bukta).

reggel 8-tól este 6-ig vagy 8-ig óráim vannak és minden nap ZH-t írunk vagy valami beadandót kell írni...szóval esélytelen a diákmunka,sőt még nem is találtam itt csak 12 órában.

2014. febr. 15. 18:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Kifogást mindig a legkönnyebb keresni mindenre, én végig dolgoztam az egyetem mellett, oké, nem is voltam kitűnő tanuló, de legalább volt pénzem. Ha inkább éhezik a kérdező, minthogy bevállaljon, mondjuk egy szombati 8 órás munkavégzést, akkor tegye, de akkor felesleges megkérdezni, hogy mit csináljon ha sovány, ha nincs pénze kajára, evidens, hogy sovány marad. És azt se hiszem, hogy sok olyan nő lenne, aki azt élvezi, hogy fizethet mindent a pasijának, bár láttam már olyat is, de ritka.
2014. febr. 16. 11:00
 20/21 anonim válasza:

Szerintem, ne így állj magadhoz! Fontos, hogy először elhidd magadnak, hogy igenis szép vagyok! Ha esetleg nem megy, mert zavar a hajad, vagy bármimás, akkor állj a tükör elé és addig próbálkozz új dolgokkal(pl.: új smink, új frizura), ameddig Te is meglátsz valami általad elismert dolgot magadon!

Ezek után-ha nem megy így-, akkor mond magadnak: ,,Ha tetszem neki, vagy netán érdeklődik irántam, akkor ő csak engem lát, számára akkor én lennék a legfontosabb, mások nem érdekelnék!''

2014. febr. 27. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!