Vegyek neki valamit valentin és névnapjára vagy még korai?
Figyelt kérdés
Lehet ő fog adni vmit valentin napra de én nem vettem neki semmit. Még nem járunk de már volt csók és ma találkozunk harmadszor. A névnapja is ma van. Ha ő ad vmit nem lesz gáz h én meg nem adok neki semmit?2014. febr. 14. 12:54
1/3 anonim válasza:
Készülj valami aprósággal. ha ő nem készült, ne add neki oda és ennyi
2/3 anonim válasza:
Ha csak valentin napra adnád, akkor azt mondanám, hogy ne.
De mivel névnapja is van, szerintem egy doboz csokit (szigorúan nem szív alakú) adhatsz neki.
Ha "Boldog Névnapot" szöveggel adod át, akkor pedig neki sem lesz kínos, hogy ő nem hozott semmit, hiszen te a névnapjára adtad és nem valentin napra.
Egyébiránt pedig sok sikert :)
25N
3/3 anonim válasza:
Nevnapjat mindenkeppen illene koszontened. Valentin nap egy mas teszta, de ha adsz, attol nem leszel kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!