Most akkor szerelmes vagyok, vagy nem?
Figyelt kérdés
annyiból gondolok erre, mert sokat gondolok rá és nagyon szeretek vele lenni, és amikor vele vagyok vagy csak beszélgetek vele akár facebookon akár élőben boldog vagyok
és imádom a mosolyát, félek amikor kicsit is hozzámér hogy végigfut a libabőr a kezemen mert annyira jól esik hogy hozzámér
és soha nem volt még velem ilyen
Az érzés, amikor nem tudsz aludni, mert rá gondolsz. Egyik puszit küld, másnap le se szar. Várod mindennap hogy lássad, ha csak távolról is. Reméled, hogy hozzád szól. Várod, hogy írjon. Várod, hogy adjon már egy puszit, vagy legalább valami jelet. Ha beszél hozzád, pillangók a gyomrodban szállingózni kezdenek.
2013. dec. 15. 17:52
1/5 Tarnolf válasza:
Szerintem belestél az illetőbe. :D
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
de imádom ezt a számot te jó isten:D a amúgy 13/L
ő 15
2013. dec. 15. 18:12
4/5 anonim válasza:
Beleestél, mint légy a tejbe. Légy boldog, ó szerencsés gyermek! :D
5/5 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
oké oké, de ő belém nem hiszem.
2013. dec. 15. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!