Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korai még olyan medált venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai még olyan medált venni neki névnapjára, hogy egy szív ketté van törve és az egyik fele nála másik nálam van? !

Figyelt kérdés
Mind a ketten 16 évesek vagyunk, és a barátomnak most lesz a névnapja. A névnapján leszünk majdnem egy hónaposak. Ha korai akkor mit lehetne neki venni???? Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 2. 10:26
 1/8 anonim válasza:
Nem! Teljesen normális dolog lenne! az én bnőm örült:-)
2009. ápr. 2. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem ez nem"korai"ötlet hanem ez egy jó ötlet aranyos,frappáns és őszinte.Csak nyugodtan!
2009. ápr. 2. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
En 14eves vagyok a Baratom 17eves es enis vettem neki amikor 2 honaposak voltunk,nagyon tetszik neki,es mindketten hordjuk:)
2009. ápr. 2. 10:52
 4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai, én is 16 évesen vettem a páromnak születésnapjára, bár már 3 hónaposak voltunk, de több, mint 6 éve hordjuk mindketten azóta is, mert összetartott a medál.
2009. ápr. 2. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
szia!sztem jó ötlet vegyél nyugodtan!én valentinapra vettem a barátomnak és nagyon tetcet neki!
2009. ápr. 2. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nem fogtok szeretni, de szerintem olyan izé... erőltetett. A fiúk akiket én ismerek, nem örülnének neki, mert a haverjaik cikiznék őket miatta, és amúgy is sztem 1 hónap után ez még korai. Hosszabb kapcsolat esetén esetleg, de én nem adnék fiúnak ilyen medált ennyi idő után. Az más, ha fiú adja lánynak. De persze te jobban ismered a barátodat mint mi, tehát akár lehet azon kevés fiúk egyike aki örülne sztem ennek :) hajrá :)
2009. ápr. 2. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:

En ying-yang jelt tortem el es adtam a paromnak, nagyon orult neki, igaz, nem vagyok mar tizenhat...

a sziv kicsit lehet slampos, valami mast ne talalsz? pl nap hold, vagy vmi...

2009. ápr. 2. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Szerintem amúgy nagyon aranyos ötlet, én is örülnék neki.. :)

De szerintem egy hónap után korai. Vegyél Jing-Jang jelet, vagy Nap-Hold jelet, vagy esetleg a macisat, mert az még is másabb mint a szív!!

Üdv.: 17/L

2010. júl. 18. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!