Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 166 centivel 95 kilósan lehet...

166 centivel 95 kilósan lehet esélyem a szerelemre? Vagy senki se fog rám nézni?

Figyelt kérdés
kövér vagyok de cuki
2014. febr. 12. 22:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek, van amelyik súlyosabban, sokkal jobban nézett ki. :)

Egyébként azzal nem teljesen értek egyet, hogy a jó külső alapján itél a férfi.

Nekem egyszer volt egy olyan, hogy utaztam a metrón, telóztam, fel se néztem. Egyszer csak felszált egy kb 90kg-os csaj, aki szép arcú volt de elhízott. De olyan illata volt - és itt nem a parfümre gondolok - amitől felforrt a vérem teljesen, és ott helyben magamévá tettem volna legszívesebben. 10 percig utazott velem és 10 percig álló brével ültem a metrón. Onnan tudom, hogy ő volt, mert amikor ő egyedül 3 méteres körzetben leszállt, akkor elmúlt. Tökmin1 hogyan nézett ki, annyira megzavarta a fejemet, hogy nem is számított hogy nézett ki. Ennyit a külsőről gyerekek. A hormonok, azok irányítanak.

2014. febr. 13. 12:06
 22/29 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá a kommentemhez, hogy amikor az élet összehoz egy lánnyal aki teljesen elbódít, akkor nem számít a külső, és egyből belezúgsz és nem számít semmi, pincsikutyaként fogod követni.
2014. febr. 13. 12:11
 23/29 anonim ***** válasza:

21:

A 20-as csak azt mondta, hogy őt megdugná kövéren és normálisan is:

[link]

Egyébként én is, hiszen nálam a 4-es kinézet már azt feltételezi, hogy megdugnám. De lefogyva a csaj még jobban néz ki.

De nem is ez a lényeg. Éritek amikor azt mondom, hogy általánosságokban beszélünk? Hogy nem a kivételeket kell keresni, hanem nagy összességben gondolkodni? Én is kúrtam már és kúrtam volna már meg teltebb lányt, akin volt felesleg. De vegyük észre, hogy nem ez a jellemző. Hogy az 50 nőből, akit ma láttál az utcán, a suliban, a munkahelyen, a boltban és megdugtad volna őket, abból 45 nem kövér testalkatú volt. Vagy a legjobb 20 csajból, akiket ma, vagy bármelyik nap láttál az utcán 18 nem kövér volt. Meg hogy egy kövér nő sokkal nehezebben talál ugyanolyan minőségű társat, mint a szinte minden tulajdonságában (a méretét leszámítva) vele megegyező kortársa.

Önáltatás a férfinak és a nőnek is azt gondolnia önmagáról, hogy "jó vagyok így ahogy vagyok, nem kell változtatnom semmin, majd jön valaki úgy is". Nem! Pont az a legrosszabb, ha valaki nem fektet bele semmilyen energiát és munkát abba hogy jobb legyen valamiben (akár a pártalálásban). Miért ne növelné meg egy lány az esélyét arra, hogy rátaláljon a szerelem, azzal hogy a legtöbbet hozza ki a kinézetéből? Főleg ha úgy néz ki, mint a nők a 10. válaszomban lefogyás előtt. A férfiakra is ugyanez igaz, csak ami a nőnél a kinézet, az a férfinél a beszélőke, a nőkkel való viselkedésmód és a csajozás képessége (amellett, hogy a nő jelleme és a férfi kinézete is fontos, ezek sokkal kisebb súllyal esnek a latba a másik nemnél).

Mikor 20 évesen ott álltam nőknél való sikerek nélkül, akkor nem nyafogni kezdtem és várni a szerelemre, hanem megnéztem mit változtathatok magamon hosszabb távon, hogy sikeres legyek.

2014. febr. 13. 14:02
 24/29 anonim ***** válasza:

"Még annyit tennék hozzá a kommentemhez, hogy amikor az élet összehoz egy lánnyal aki teljesen elbódít, akkor nem számít a külső, és egyből belezúgsz és nem számít semmi, pincsikutyaként fogod követni."

De egy nő több mint 50%-ban a kinézetével bódít el.

A szöveg második részénél pedig mi sem áll távolabb szerintem a nőkhöz való helyes hozzáállástól. Erre gondolok:

"és egyből belezúgsz és nem számít semmi, pincsikutyaként fogod követni."

Ez pedig az egyenes recept ahhoz, hogy ne kapja meg a csajt soha a férfi és csak abszolút egyoldalú szerelem alakuljon ki, amiben a nő le sem fossa a férfit. Egy jónőt sem lehet megszerezni úgy, hogy belézúgsz és kutyaként követed.

2014. febr. 13. 14:07
 25/29 anonim ***** válasza:
a 10-es válaszban látható lányoknak szerintem volt segítségük is. Gyomorgyűrű meg ilyesmikre gondolok.
2014. febr. 13. 16:52
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk volt-e, ha igen melyiküknek és hánynak közülük. Ez csak feltételezés.

Ezen túl pedig: És? Ez csalás, vagy mi? :D

2014. febr. 13. 17:21
 27/29 anonim válasza:

Kerdezo, biztos te is ismersz ilyen embereket: csinos arcu lany, nem tul okos, de megis szinte az osszes ficko a diszkoban neki udvarol. Minden napra jutna neki randizni valo, ha akarna. Ott a masik lany, aki inteligens, okos, kedves, de kicsit duci, o mindig egyedul all a sarokban.

Vagy ott van a sajat batyam. Noi szemmel sosem volt egy adonisz. Nem vagyok elfogult, nem tul jokepu a gyerek, de olyan dumaja van es ugy banik a csajokkal, hogy azok megvesznek erte. Meg engem is kepes levenni a labamrol, pedig en nem ugy tekintek ra mint "ferfira" hisz a testverem.

Neki nem kell, hogy hodito kulseje legyen, o ferfi, neki "eleg" az is, hogy baromi jol tud banni a csajokkal es a legtobb baratnoje olyan klasszis bula volt, hogy meg a lanyok is utanuk fordultak a strandon, mintha valami modelugynoksegbol szedte volna oket.

Szerintem iszonyat sokat szamit a noknel a kulso! Legalabbis a kezdeti, ismerkedos idokben. Sokkal tobb jelentkezo fog megkornyekezni ha csinos vagy, mint ha duci. Tobb eselyed lesz megtalalni a megfelelot, ha van mibol valogatni!

2014. febr. 13. 20:14
 28/29 anonim ***** válasza:
nem csalás. csak azért írtam, hogy a kérdező is folyamodjon efféle segítséghez, mert enélkül sokkal nehezebb.
2014. febr. 13. 20:19
 29/29 anonim ***** válasza:
21: Miért nem dugtad meg? Lehet, ő lett volna az "igazi". :)
2014. febr. 14. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!